Kaartjes voor Plopsaland Coevorden: Winactie! (Verlopen)

Door

Een paar weken geleden was ik bij Plopsaland Coevorden, het was echt een leuke dag. En ik heb goed nieuws voor jullie, ik mag namelijk kaartjes voor Plopsaland Coevorden verloten onder de lezers. Plopsaland Indoor Coevorden bestaat dit jaar 5 jaar en dat wordt gevierd met het bezoek van enkele speciale gasten met bijzondere voorstellingen. En jullie kunnen daar bij zijn!

Speciale voorstellingen bij Plopsaland Coevorden

Aankomend weekend (2 en 3 mei) zullen de prinsessen van Prinsessia een bezoek brengen aan Plopsaland Coevorden. De 5 meiden nemen alle bezoekers tijdens hun liveshow mee op een tocht door hun vrolijke leefwereld en ze laten je kennismaken met hun leven op de prinsessenschool. Trek je mooiste jurk aan, zing mee met hun bekendste hits en laat je betoveren door het spetterende optreden! Neem voor een overzicht van de tijden van de voorstelling een kijkje op de website van Plopsaland Coevorden.

Winnaar

Dymphie is de winnaar van de 2 vrijkaartjes. Je zult van mij een mailtje ontvangen met meer informatie. Niet gewonnen? Er loopt nog een winactie, voor kaartjes voor een voorstelling van woensdag 6 mei in Losser. Daaraan kun je nog meedoen: Winactie Kareltje en Jasmijn.

Overige voorstellingen

Het 5-jarig bestaan wordt groots gevierd met nog een aantal spectaculaire voorstellingen:

♥ K3 weekend, 30 & 31 mei
♥ Maya Show, 4 juli t/m 30 augustus
♥ Halloween met Wickie de Vicking en Halvar, 17 t/m 31 oktober en 1 november
♥ Kerst met Wickie de Vicking, 19 december t/m 3 januari (muv 25 december en 1 januari)

Succes!!!

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
19 Comments
 • kim mulder
  april 28, 2015

  hai yvette,

  lijkt me leuk om met vigo heen te gaan, moet je dan ook dit weekend gaan?

  gr kim

  • Vettt.nl
   april 28, 2015

   Hi Kim, dan zit hij mooi tussen de meisjes :-). Yes, het is echt voor dit weekend. Maar er komen nog winacties aan voor andere voorstellingen mocht dit weekend niet uitkomen. Of mocht Vigo niet zo’n zin hebben in onwijs veel prinsesjes, haha!

 • chantal
  april 28, 2015

  Wat een gezelligheid dit weekend bij plopsalland! Daar willen wij wel bij zijn!

 • Carla Lokotte
  april 28, 2015

  Leuk!! Lijkt me gezellig om met ons prinsesje Femm heen te gaan!! (Kleine prinses Pipp is nog te klein 😉 ) We kijken altijd Prinsessia op tv!! Groetjes Carla, Femm en Pipp (ook een beetje van Mill, maar die vind Maya leuker dan Prinsessia!;) )

 • Dymphie
  april 28, 2015

  Oooh wat een toeval!
  Wij gaan komend weekend met ons eigen prinsesje een weekend naar Huttenheugte, het park naast Plopsaland! Het zou een superleuke verrassing zijn voor Marell om haar idolen te ontmoeten! Daar willen wij wel heel graag naar toe 🙂

 • Karen
  april 28, 2015

  Ja wij willen ook wel graag hier naar toe! Zag laatst al jullie leuke item over Plopsaland, en wil het ook wel eens beleven met onze meisjes 😀

 • Manon Ooms
  april 28, 2015

  Graag zou ik heel erg graag kaartjes willen winnen voor Plopsaland Coevorden om onze dochters kennis te laten maken met de prinsessia’s ….Onze meiden (5.5 jaar en bijna 3 jaar oud) doen het heel erg goed op school en het kinderdagverblijf, ze zijn lief en zorgzaam voor hun kleine broertje waar we een moeilijke start mee hebben gehad na zijn geboorte (jan 2014) met het gevolg dat er een ziekenhuisopname volgde. In de periode zelf hebben ze zelf ook met gezondheidsklachten te kampen gehad. Gelukkig gaat het met ons als gezin nu met de gezondheid goed. Maar dat neemt niet weg dat ze nu een keer in het zonnetje mogen worden gezet. Alvast bedankt !!
  Groetjes Manon

 • farien
  april 28, 2015

  Super leuk met mijn eigen prinsesje en prinsje genieten van een dagje uit

 • Leonie Velthuis
  april 28, 2015

  De papa van Famke, Guusje en Yfke is zondag jarig. Voor Bert dus een leuk cadeau om daar met zijn drie meiden naar toe te gaan!

 • Anouk Tiehuis
  april 28, 2015

  Zou superleuk zijn voor onze dochter Emma. Ze mag nu EINDELIJK in de ‘achtbaan’, dat wil ze al zoo lang!
  En onze kleine Tess mag natuurlijk ook mee, ookal is ze te klein om ergens in te mogen.
  Lekker dagje genieten met ons gezinnetje!

 • Sarenah
  april 28, 2015

  Jaaaaaa natuurlijk wil Brent, Bowen en zijn papa en mama graag naar Plopsa Plopsa land!!! Alleen even een oppas voor die kleine hund vinden 😉

  Is de loting nu donderdag 30 april of mei? Ik neem aan april, omdat het voor dit weekend is?

  X

 • patricia breuer
  april 28, 2015

  Lijkt ons leuk om hier samen met onze dochter Emy van 4 jaar naar toe te gaan. Ze is sinds kort groot fan van Prinsessia en dans en zingt de hele dag met ze mee! Aangezien wij in januari bijna onze papa/man kwijt waren geweest en een aantal heftige maanden achter de rug hebben, zou dit prachtig zijn voor onze meid, om even lekker een dagje uit te gaan samen met papa en mama!!

 • Manon Ooms
  april 28, 2015

  Graag zou ik deze kaartjes willen winnen voor mijn mooie gezin (2 meiden 5.5 jaar en 3 jaar en onze zoon 1.5 jaar oud) Onze meiden verdienen het om in het zonnetje gezet te worden !

  Groetjes Manon

 • Moniek de vries
  april 28, 2015

  Dat lijkt mij super leuk voor mijn dochtertje iris. .Ze is bijna 22 maand… en kan nu ook prinses zeggen.. en noemt zichzelf zo , met haar prinsesjes pyjama aan..

 • Marieke
  april 28, 2015

  Lekker ‘op stap’ -adres met onze meiden Saar en Ise!

 • irma
  april 29, 2015

  Dat zou toch geweldig zijn!
  Welk prinsesje wil daar nou niet naar toe!

 • tamara khiari
  april 30, 2015

  Wij zouden heel graag willen, nog nooit geweest, super actie!!

  Groetjes Tamara
  Uit enschede

 • priscilla
  april 30, 2015

  Graag voor mijn 2 prinsesjes.. dat zullen we heel leuk vinden.!!

 • marieke
  april 30, 2015

  Lijkt me super leuk! Vind sowieso de tips hier vaak erg leuk!