Kermisfeestje bij Preston Palace

Eindelijk was het zo ver! Al dagen vroeg onze zoon ‘Mam, wanneer is mijn feestje?’ Voor VETTT mochten wij het kermisfeestje bij Preston Palace testen! Wat een feest was dat! Preston Palace is gevestigd in Almelo en is een heel groot complex waar echt voor ieder wat wils te vinden is. Met een groep van 6 jongens en 1 meisje naar de indoorkermis bij Preston Palace was echt een dikke VETTTE aanrader! 

Kermisfeestje bij Preston Palace, wat is er allemaal te doen?

Met heel jonge kinderen zou ik dit feestje niet echt aanraden, omdat er best wel wat attracties zijn waar je 1.20 m voor moet zijn. Nou waren al mijn 9-jarigen die ik bij me had al lang 1.20 m, dus mochten ze eigenlijk overal wel in. Mijn jongste zoontje (5,5) is nog iets te klein voor de meeste attracties, maar heeft zich daar ook de hele middag kostelijk vermaakt door samen met papa wel 30x in de botsauto’s te gaan. Er is een grote ruimte boven met botsauto’s die ze helemaal geweldig vonden! Stiekem vonden mijn man en ik dat ook heel leuk, want we hebben heel wat rondjes mee gesjeesd en ons ook weer heel even 9 jaar gevoeld. De ‘Jumping Star’ de ‘Tea Cups’ de ‘Octopus’ zijn zomaar een kleine reeks opsommingen van toffe attracties die er te vinden zijn in de indoor kermis bij Preston Palace. En goed te doen  voor mijn clubje 9-jarigen, die ik bij me had. Ook waren er verschillende machines waar kermisspelen op gespeeld konden worden. Om gezeur te voorkomen gaven we alle kindjes 2 muntjes (die moet je kopen) en daarmee konden ze allemaal 2 x op een machine en op was op! En dat werkte prima. Sommige van deze machines zijn ook gewoon gratis en heb je dus geen muntjes voor nodig.

Kermisfeestje bij Preston Palace

 

Zwieren en zwaaien tijdens het kermisfeestje bij Preston Palace!

Voor de ‘Extraordinairy bikes’ moeten de kids een sterkere maag hebben, want hoe harder je fietst, hoe harder je over de kop gaat! Super spannend natuurlijk! Naar de ‘Discovery’ kon ik bijna niet kijken zo eng vond ik die zelf (maar ik ben helemaal geen held met attracties) en ook voor de ‘Octopus,  ‘Enery Storm’ en de Disk’O’ moet je aardig wat lef hebben! Alleen mijn stoere neefje Joey durfde zich daaraan te wagen!

Kermisfeestje bij Preston Palace

Eten en Drinken

Van al dat spelen krijg je natuurlijk dorst! Ook daaraan is gedacht bij de indoorkermis, want drinken en een lekkere donut of ijsje zitten allemaal bij de prijs in! Ook koffie en thee zijn onbeperkt te verkrijgen voor de ouders. Ideaal dus!

Zitplekken

Omdat de kinderen die ik bij me had al echt wat ouder zijn en ze zich eigenlijk heel goed alleen kunnen vermaken in de indoorkermis, sprak ik met ze af dat onze ‘ontmoetingsplek’ de zitkuil was. In het midden van het complex  begeeft zich een grote soort van ‘arena’ waar je lekker kunt zitten als ouder, met een kopje cappuccino (je zou eventueel kunnen gaan zitten lezen of werken mocht dat nodig zijn!). Ik moet eerlijk zeggen dat we nog niet eerder zo’n relaxed kinderfeestje heb gegeven als dit jaar! Wat een uitkomst! En wat heerlijk dat ze wat groter zijn. We hebben echt geen kind aan ze gehad de hele middag! We sloten het feestje af bij de McDonald’s en daarna leverden we ze allemaal weer netjes thuis af. En ik moet zeggen dat dit kermisfeestje bij Preston Palace echt een geweldig kinderfeestje was! Een dikke VETTTE aanrader dus!

Kermisfeestje bij Preston Palace

Het kermisfeestje bij Preston Palace is één van de mogelijkheden voor een kinderfeestje. Zo kun je ook je feestje geven in het subtropische zwembad. Het kermisfeestje is te reserveren vanaf 11.50 Euro, meer informatie vind je op de  website van Preston Palace.

Meer blogs lezen over kinderfeestjes?

Wil je nog meer inspiratie voor kinderfeestjes? Hier vind je een overzicht van alle blogs die we schreven over kinderfeestjes of van plekken waar je je feestje kunt houden.

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.