De korte cursussen bij Oyfo starten weer! Volg een cursus DJ, Muziek op Schoot & nog veel meer!

Door

In oktober en november starten er weer een aantal hele gave korte cursussen bij Oyfo in Hengelo. Er zit heel veel gave korte cursussen voor kinderen bij, maar ook voor volwassenen is er heel veel gaafs te leren.

Te gekke korte cursussen voor kinderen

Hoe gaaf is het als je als kind kunt leren je eigen computergame te maken? Of kunt leren van een echte DJ? De komende tijd starten voor kinderen de volgende cursussen bij Oyfo in Hengelo:

  1. DJ Basiscursus (9+)
  2. Maak je eigen computergame (9+)
  3. Ierse dans, stepdance & celtic celi (10+)
  4. Muziek op Schoot en Muziek met Peuters (vanaf 9 maanden tot 4 jaar)
  5. De vindingrijke maker (8+)
  6. Proberen en smeren (4-8 jaar)

DJ Basiscursus: start 11 oktober

Tijdens de DJ Basiscursus leer je alles over scratchen, samplen, beatmixen en en mixen. Na deze gave korte cursus heb je de basis skills onder de knie en kun je je verder ontwikkelen als DJ.

Leeftijd: Vanaf 9 jaar
Start: 11 oktober
Meer info: Korte cursussen Oyfo

Maak je eigen computergame

Is jouw zoon of dochter gek op gamen? Hoe gaaf is het dan om te leren hoe je zelf een game maakt? Ontwerp zelf een hoofdpersoon die je over het scherm laat lopen of vliegen. Maak je eigen levels die steeds iets moeilijker worden. En natuurlijk wordt het pas compleet met obstakels, monsters, rare geluiden en game-muziek erbij.

Leeftijd: Vanaf 9 jaar
Start: 1 november
Meer info: Korte cursussen Oyfo

Ierse Dans, Stepdance en Celtic Celi

Deze cursus is eigenlijk voor alle leeftijden, iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen. De bewegingen die je tijdens deze cursus leert zijn eenvoudig en worden rustig opgebouwd dus iedereen kan het leren! En voor alle leeftijden, dus ook gaaf om samen met je kind te doen.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Start: 5 november
Meer info: Korte cursussen Oyfo

Muziek op Schoot en Muziek met Peuters

Tijdens Muziek op Schoot en Muziek met Peuters wordt gezongen, gespeeld op muziekinstrumenten en gedanst. De dans- en bewegingsliedjes zijn steeds aangepast op de ontwikkeling van de kinderen in de groep. Oude en nieuwe liedjes komen voorbij… zingen maakt vrolijk!

Leeftijd: vanaf 9 maanden
Start: 12 oktober
Meer info: Korte cursussen Oyfo

korte cursussen

De vindingrijke maker

Een techniekcursus voor kinderen vanaf 8 jaar. Tijdens de cursus ga je onderzoeken en ontdekken. Vind jouw kind het leuk om dingen te ontwerpen en om te experimenteren met allerlei technieken? Dan is ‘De vindingrijke maker’ echt te gek! De cursisten gaan aan de slag met stroomkringen, ledlampjes, schakelaartjes, sensoren, een 3d-pen en nov veel meer.

Leeftijd: vanaf 8-12 jaar
Start: 10 oktober
Meer info: Korte cursussen Oyfo

korte cursussen

Proberen en smeren

Tijdens de korte cursus Proberen en Smeren ga je onderzoeken, van alles uitproberen en met allerlei verschillende materialen werken. Perfect voor nieuwsgierige kinderen.

Leeftijd: vanaf 4-8 jaar
Start: 7 november
Meer info: Korte cursussen Oyfo

De korte cursussen voor volwassenen

Heb jij dat ook wel eens dat je graag eens totaal iets nieuws wilt leren? Tijdens de korte cursussen kan dat perfect. Bij de korte cursussen voor volwassenen ga je je in een aantal weken op een totaal nieuw gebied ontwikkelen. De cursussen die er het komende seizoen te volgen zijn, zijn onder andere:

  • Leer dirigeren
  • Raku stoken
  • Model boetseren

Op de website vind je alle informatie over de korte cursussen.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.