LEGO® Jurassic World nu ook voor de Nintendo Switch™

Sinds half september 2019 is hét populaire videospel uit 2015, LEGO Jurassic World (7+), eindelijk verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Superleuk, want mijn jongens zijn gek op LEGO, op dino’s en hebben een Nintendo Switch™. Hiermee zijn ze de perfecte kandidaat voor een review van dit bruisende avonturenspel geïnspireerd op de vier Jurassic World-films.

Nintendo Switch™

Een vriendje van Ravi (8 jaar) had als één van de eerste een Nintendo Switch. En Ravi wilde altijd bij hem Mario Kart spelen. Je raadt al waar Ravi elke avond voor het slapen gaan om zeurde… Precies, hij wilde ook een Nintendo Switch. Ik had natuurlijk geen idee wat het was en wat je ermee kon. We hadden ten slotte ook al een andere spelcomputer thuis. In mijn ogen, één pot nat! Maar na wat onderzoek sloeg ik toch om. Want de Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken. Er zijn drie speelstijlen: de tv-stijl, neem plaats voor de tv en speel games alleen of samen. Je hebt de tafelstijl, één scherm (dat van de Switch zelf) voor twee spelers. En tot slotte heb je de handheldstijl, altijd en overal spelen op een groot scherm.

LEGO Jurassic World Nintendo Switch
De handheldstijl, altijd en overal spelen op een groot scherm

Ik speelde vroeger ontzettend veel op mijn Gameboy. Het fijne was, dat dat overal kon. Maar we hadden ook een Nintendo speelcomputer waar mijn broertje en ik samen op speelden. De Nintendo Switch is beide in één. Dus ik was om! Bram was al veel eerder om hoor ?.

LEGO Jurassic World (7+)

De videogame LEGO Jurassic World is ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. en zit boordevol actie en spannende avonturen. Spannend, maar niet te spannend voor Bodhi (5 jaar). Maar wel weer spannend genoeg voor Ravi (8 jaar). Wist je dat LEGO Jurassic World het populairste LEGO-spel aller tijden is? In de game vind je heel veel herkenning uit de vier Jurassic World-films. Die mijn kinderen natuurlijk helemaal niet gezien hebben. Maar papa Bram vindt wel veel herkenning en vindt het spel ook ontzettend leuk. Voor jong en oud dus!

LEGO Jurassic World Nintendo Switch spelen op de bank
Bodhi (5 jaar) kan het steeds beter…

Bekijk hier de trailer

Ik heb het spel zelf niet gespeeld, want ik snap er echt helemaal niets van. Wil ik ook niet. Geef mij mijn oude Gameboy maar terug, ik vind de spelletjes van tegenwoordig echt heel ingewikkeld. Maar ik kan er wel van genieten dat mijn kinderen nieuwe spellen zo doorhebben. Soms (mwah, best vaak) gaat het nog even met flink wat frustratie. Ravi heeft niet zo veel geduld en klikt elke boodschap weg voordat hij het leest. Bodhi kan helemaal nog niet lezen en klikt gewoon op wat knopjes, vandaar ook 7+ denk ik… Maar ook hij wordt steeds beter, gewoon door samen te spelen. Wanneer ze minstens een kwartier samen spelen zonder ruzie of frustratie ben ik blij!

Inhoud van het spel LEGO Jurassic World (voor de liefhebber)

Spelers kruipen in de huid van heldhaftige filmpersonages, zoals Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady en vele andere in de 20 verhaallevels waarin ze kostbaar barnsteen met dinosaurus-DNA moeten verzamelen. De spelers gebruiken het verzamelde DNA om compleet nieuwe dinosaurussen te creëren en met de dino-aanpasser kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden te mengen of te combineren. Bovendien kunnen ze in de reusachtige voetsporen van de LEGO-dinosaurussen treden en het spel zelf als dinosaurus spelen.

LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 34,99. Het spel is ook verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation® 4.

LEGO Jurassic World Nintendo Switch bol.com
LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch

Deze blogpost over de game LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. In onze disclaimer lees je hier meer over.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.