Obstacle run, de Ultimate Buffel is ook voor gezinnen!

 Iets leuks doen op vaderdag? Dan hebben we een leuke tip voor je! Je kunt namelijk met de hele familie meedoen aan deze ‘Ultimate Buffalo – Obstacle run’ op Vliegveld Twente! Een hindernisparcours voor het hele gezin!

De Obstacle Run voor families

Obstakel runs zijn steeds meer in trek en ook hier in Twente blijven we niet achter. Normaal gezien is het vaak alleen voor volwassenen, maar Ultimate Buffalo heeft een speciale run voor de kleine sportievelingen! Zodat je ook met je hele gezin aan een obstacle run kunt meedoen.

Hoe leuk om een keer iets sportiefs te doen op vaderdag! En je gaat met het hele gezin als trotse buffels weer naar huis!

 

Waar is deze Obstacle Run?

Deze Obstacle Run vindt plaats in ons eigen Twente, in Enschede op Vliegveld Twente.

Wanneer is de Ultimate Buffalo Obstacle Run

De Ostacle Run vindt plaats op vaderdag. Dat valt dit jaar op zondag 17 Juni 2018. Het totale programma speelt zich af in de ochtend, dus nog genoeg tijd om de opa’s te bezoeken in de middag en om bij te komen van alle inspanning! Maar je kan natuurlijk ook blijven kijken.

Extra info

Kids vanaf 6 jaar mogen meedoen. Ze kunnen kiezen tussen een hindernissenbaan van 3,5 of 5 kilometer. De meest ludiek verklede vader (want het is immers vaderdag) of meest ludiek verklede familie maakt kans op een prijs! Dus sta even iets eerder op om een toffe outfit aan te trekken!

Voor meer informatie: Ultimate Buffalo

Steeds meer Obstacle Runs in Nederland

De populariteit van Obstacle Runs of ook wel hindernislopen is groot. Hele groepen vrienden, vriendinnen maar ook gezinnen doen massaal mee. De obstacle runs doen nu ook in Twente zijn intrede. Mocht je een keer met vriendinnen mee willen doen dan is de StrongSisterRun in Hellendoorn ook een toffe obstacle run. Deze vindt op 1 september plaats.

 

 

Over Daphne

Meer blogs van Daphne lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.