VETTTE TIP: De bezorgdienst van Perrron 22

Perron 22 is een nieuwe hotspot in Enschede. Afgelopen zomer opende Perron 22 op de plek waar voorheen La Cucina, Café Berlijn en Madhatters zaten. Je vindt Perron 22 aan het Stationsplein, geheel passend bij de naam. Perron 22 is een lunchroom, restaurant en bar. Maar Perron 22 is ook dé plek waar regelmatig de Hoge Hakken Bingo wordt georganiseerd. Wat ook écht een aanrader is, ik spreek uit ervaring! 

Perron 22 is zo’n plek waar je op ieder moment van de dag terecht kunt. Met uitzondering van de maandag zijn ze vanaf 08.00 ‘s 0chtends al open. Ik was al eens eerder bij Perron 22, één keer voor de lunch en een tweede keer voor de Hoge Hakken Bingo. Toen viel het me op dat je Perron 22 bij je thuis (of op het werk) kunt laten bezorgen. Het volledige menu kan bezorgd worden, een soort van uit eten bij je thuis. Zin in een late-night borrelplankje? Ook die wordt gewoon bezorgd in Enschede. Het klonk als muziek in mijn oren! Op een heerlijke zaterdag maakten we een wandeling in De Lutte. Op de terugweg bestelde ik bij Perron 22 en toen we thuis kwamen konden we zo aanschuiven. Bij onszelf weliswaar, maar wat een heerlijke thuiskomer was dat.

Perron 22

Aan tafel!

Ik ben bij ons thuis eigenlijk altijd diegene die kookt. We bestellen niet vaak online eten, we halen wel eens friet of een pizza maar echt een maaltijd laten bezorgen doen wij eigenlijk nooit. Ja laatste een keer na een goed feestje werden er een paar broodjes shoarma bezorgd. De bezorging kwam toen wij al in slaap gevallen waren, haha. Dat lag niet aan de bezorger hoor!

Bij Perron 22 kun je dus alle gerechten (ontbijt, lunch, borrel & diner) laten bezorgen die op de kaart staan én dat is écht uiteenlopend. De bezorgdienst start om 11.00 en gaat door tot 21.55. Wij bestelden voor ons viertjes, de Dubbele Perron Burger, de Smokey Porc Ribs en de Nacho’s van de borrelkaart.

Eerlijk, het laten bezorgen van eten maakt het eten er vaak niet fijner op. Op locatie eten, gelijk na bereiden kun je natuurlijk niet overtreffen. Maar gemak dient de mens en het comfort van thuis komen op een herfstige dag en vervolgens aan je eigen eettafel aan kunnen schuiven: heerlijk! Het was superlekker, we bestelden 3 gerechten voor ons viertjes. Dat was voor ons ook meer dan genoeg, wij zijn alle vier geen grote eters. Ik ga zeker vaker bij Perron 22 bestellen.

Perron 22

Meer over Perron 22

De hotspot dus in Enschede waar van alles te doen is. Je kunt er de hele dag terecht, in de zomer hebben ze een geweldig dakterras maar ook voor feesten en evenementen kun je verschillende ruimtes afhuren. Op zondag hebben ze er de Family Brunch, met kids entertainment. Vettt Blogger Femke was er onlangs en schreef er een blog over de Family  Brunch bij Perron 22. En dan die Bingo! Hou de Facebook pagina van Perron 22 in de gaten voor de volgende editie van Hoge Hakken Bubbels en Bingo!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.