10 x leuke en goedkope schoencadeautjes voor jongens

Een mooie kleurplaat voor Sint, een wortel voor het paard, vol verwachting klopt ons hart…Het lijkt nog ver weg, maar zaterdag 18 november is Sinterklaas alweer in het land. Tijd om de schoen te zetten! Maar met wat vul je die kleine schoenen? We hebben de tien leukste cadeaus voor jongens onder de 15 euro. Zoek je ook schoencadeau’s voor meisjes? Die hebben we ook verzameld!

1 – 2 jaar

 • Vingerpopjes Sint & Piet
  Deze vingerpoppetjes passen precies in die kleine schoentjes. En de kids verzinnen er vanzelf een verhaal mee, erg leuk!

 • Magnetisch tekenbord
  Dit is een topcadeau voor kinderen van 1 of 2 jaar. Ze kunnen er eindeloos op tekenen en daarnaast is het ook makkelijk mee te nemen.

 • Muts
  Win-win; ik hou van praktische cadeaus en ja, dat kan ook nog als de kids wat kleiner zijn en nog niet helemaal de Sint & Piet hysterie snappen. Deze muts is een handig, maar leuk cadeau voor de koude winterdagen! En hoe leuk met bijpassende handschoenen en een leuke sjaal.


3 – 4 jaar

 • Pietenpak
  Dit is echt zo’n schoencadeau die je gelijk het eerste weekend wil geven. Kunnen ze er zo lang mogelijk van genieten. Maar eigenlijk hebben ze hier in huis de Sint en pietenkleding trouwens het hele jaar door wel aan!
  Pietenpakje
 • Fietsbel
  Fietsplezier gegarandeerd met deze leuke fietsbel! Jongens van deze leeftijd fietsen er op los, met zijwieltjes of al zelfs zonder. 
 • Zoekboek in de dierentuin
  Hier zijn ze dol op boeken. Dit leuke lees- en zoekboek bevat een kartonnen zaklamp waar je alle dieren uit de dierentuin kunt ontdekken.

 • Transporter
  Auto’s, ik kan er thuis niet omheen. De dag begint met auto’s en eindigt ook – jawel – met auto’s. En deze vrachtwagen vervoert wel heel bijzondere voertuigen, namelijk sirenevoertuigen!

5 – 6 jaar

 • Broodtrommel
  Lunchen wordt een feestje met deze leuke broodtrommel van Mepal.

 • Verfstiften
  Een set met zes verfstiften waarmee je kunt tekenen en schilderen. Geen kwast of water nodig. Zacht, snel droog en morst niet.

Wil je nog meer cadeauinspiratie voor jongens? Lees dan ook deze blog eens: Sinterklaas cadeau voor jongens (tot 20 Euro). Iets leuks exta’s in de schoen doen? Print onze Sinterklaas aftelkalender uit! 

Over Elcke

Meer blogs van Elcke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.