Het is geen sjaal, het is geen col, het is Supercollie!

Soms kom je een kledingstuk en ben je meteen verliefd. In mijn geval ging het om coll. Maar niet zomaar een uiteraard. Supercollie is een losse coll die je draagt in plaats van een sjaal. Dankzij de vrolijke afbeeldingen maakt elk kind hier de blits mee. En blijft nog lekker warm ook.

Doe mij die wesp

Supercollie lijkt op een trui, maar dan zonder mouwen en met enkel losse flappen die je borst en rug warm houden. Je kind draagt hem onder een jas of gewoon nonchalant over een sweater… Eigenlijk wilde ik zelf zo’n leuke supercollie, maar aangezien ze alleen in kindermaat zijn, heb ik mijn zoontje enthousiast gemaakt voor een supercollie. Dat ging overigens niet moeilijk. Ik liet de website van supercollie zien, hij zag een enorme afbeelding van een wesp op de coll en was verkocht. Logisch, want welk kind wil er nu niet zo’n stoere wesp op zijn borstkas. Of een ster of kers, want de supercollies zijn verkrijgbaar in meerdere prints en kleuren. Allemaal even leuk en lekker eigenzinnig.

Halloween voorbereiding met wespencollie ; )

Anders dan anders

En nu loopt mijn zoon dus rond met een wespencollie. Als enige in heel de omgeving gok ik zo, want ik heb nog nergens een supercollie gespot. Dat vind ik juist tof, want toen ik vorig jaar een Hema sjaal had gekocht, zag ik zo ongeveer de helft van de klas met dezelfde sjaal. Tja… En dan raakte die sjaal ook nog vaak kwijt. Dan hing die weer aan een boom in een speeltuin, dan slingerde hij weer rond tussen de gevonden voorwerpen op school. De supercollie raakt minder snel kwijt, omdat hij niet makkelijk is af te doen en mijn zoon het ook prettig vindt om hem gewoon binnen over een trui te dragen. Lekker warm!

Deze zou ik zelf wel willen!

Ook een supercollie?

Hier zijn we dus fan van de supercollie. Jij ook? Neem dan een kijkje op de website van supercollie. Ze kosten 19,95 en zijn gemaakt van 50% katoen en 50% acryl. Ik wil deze tip graag met jullie delen, maar koop ook weer niet allemaal massaal een supercollie, want juist de uniekheid is zo leuk ; )

Supercollie

Over Chantal

Meer blogs van Chantal lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.