Yvette bij de heropening van de vernieuwde s.Oliver Enschede

Vandaag heropent de kledingzaak s.Oliver in de binnenstad van Enschede. Sinds de opening van Winkelcentrum De Klanderij heeft dit van origine Duitse familiebedrijf al een vestiging in Enschede. Nu, na 14 jaar, werd het tijd voor een grote verbouwing. De winkel werd 5,5 week gesloten om vandaag voor het eerst weer haar deuren te openen. Vettt werd uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn, wat een feestje! 

Vol goede moed fiets ik richting de s.Oliver store in Enschede. De feestelijke entree, de Prosecco en de prachtige bloemen verhullen gelijk dat er wat te vieren valt. Ik kom binnen in een frisse heerlijk georganiseerde winkel. Wat een fijne binnenkomer.

s.Oliver

Storemanager Janneke ontvangt mij. Janneke is voor mij geen onbekende, onze geschiedenis gaat zo’n 20 jaar terug, dat heb je met meisjes uit een dorp. We kletsen wat bij, wat erg gezellig is en samen gaan we de winkel rond voor leuke items voor mijzelf en voor jullie! Als Vettt-lezer maak je namelijk kans om één van de items die wij geselecteerd hebben te winnen. Daarover later meer…

Less is more

Het kan bijna geen toeval zijn dat ik gisteren een opruimaanval kreeg. Ik heb onze kledingkasten rigoureus aangepakt. Met de gedachte ‘less is more’ verdween er steeds meer uit mijn kledingkast. Tijdens het opruimen maakte ik gelijk een wishlist: een lijst van kleding die ik ‘legitiem’ aan mag schaffen. Op dat lijstje staan o.a. zwarte boots,  een basic vest, basic T-shirts, leggings, en een zwarte jeans. Vol goede moed ging ik aan de slag met Janneke.

De kleding in de winkel is mooi en kwalitatief. Je vindt er écht goede basics. Ik kwam af en toe een printje tegen, wat glitters en een grappig blauw fluwelen schoentje. Maar voor hele uitbundige items moet je hier niet zijn. Perfect voor mij, want daar was ik niet naar op zoek. Na een klein rondje in de winkel met Janneke hebben we al heel wat items te pakken. Waarvan het meeste zelfs leuk staat én lekker zit. Dat heb ik bij de Zara of H&M nou nooit, daar ga ik met 10 items het pashokje in, en mag ik blij zijn als er 1 item bij zit die leuk staat. Hier was het anders, we gingen als een speer. Het ene leuke setje na de andere. Benieuwd? Het was wat lastig om de foto’s te nemen, maar deze drie setjes heb ik o.a aangepast.

s. oliver

Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met het grijze jurkje en de laarzen. Ik ben dus redelijk binnen mijn musthave-lijstje gebleven. Trots op mijzelf, whoop!

Ik ben positief verrast door de collectie. Binnen no time had ik verrassend veel leuke items te pakken. Wat ik zelf heel opvallend vind aan s.Oliver is dat ze veel kleding hebben die tot en met maat 46 beschikbaar is (niet dat ik dat nodig heb) en dat er iedere maand een nieuwe collectie binnenkomt.  Het team dat in de winkel staat is ontzettend leuk en denkt goed met je mee. Allemaal ontzettend leuke dames die goed advies geven.

Winactie (gesloten)

Deze winactie is gesloten, de winnaar (Marietje Linneman) is op de hoogte gesteld. Marietje: gefeliciteerd!

Samen met Janneke hebben we drie items geselecteerd voor een winactie voor jou als Vettt-lezer.

S.oliver

 1. Zwarte Boots t.w.v. € 59,95
 2. Lang gebreid vest met Alpacawol t.w.v € 59,99
 3. Jurk t.w.v €59,95

Je maakt kans om één van bovenstaande items uit de collectie (in een maat naar keuze) te winnen. Meedoen?

 • Laat in een comment hieronder of op Facebook weten welk item jij wilt winnen (nummer 1,2 of 3)
 • Zorg dat je de Facebookpage van s.Oliver liket

De winnaar wordt op deze pagina op 9 september bekendgemaakt. Succes!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
22 Comments
 • Esther van den Heuvel
  augustus 31, 2017

  Jaaa 3! Super issie! Staat jou ook heel mooi trouwens. Ik zou nog een keer terug gaan als ik jou was. Maat XL voor mij als ik de gelukkige winnaar ben ?. Xo Esther

  • Yvette Bosch
   augustus 31, 2017

   Ik zat echt heel hard te twijfelen…heb hem toch laten hangen, haha! Hopelijk is ‘ie straks voor jou!

 • Daphne van Bree
  augustus 31, 2017

  Ik ga voor de jurk?

 • sabine van het Bolscher
  augustus 31, 2017

  Wauw nummer 3, dat jurkje super leuk@!
  Mooie sets hoor!

 • Soraya
  augustus 31, 2017

  De winkel ziet er mooi uit! Ik doe graag mee voor nummer 3 !

 • Yvette
  augustus 31, 2017

  Vette schoenen ?. Nummer 1 maat 37.

 • Evelien
  september 1, 2017

  Wat een heerlijk avondje Yvette!
  Leuke blog heb je erover geschreven.
  Ik waag een gokje op het comfi vest!

 • Judith leemkuil
  september 1, 2017

  Hoi Yvette. Wat een leuke jurkje he. Je gescoord. Jammer dat die niet tot de winnende items hoort. Maar het vest is ook gaaf. Hopelijk win ik die?

 • Jolien
  september 1, 2017

  Ik ga ook voor nr 3, leuke jurk en staat jou idd ook erg goed!

 • Yvonne Staijen
  september 1, 2017

  Ja heerlijk is dat hè als er iemand met zoveel verstand van wat mooi staat, je helpt uitzoeken. Kleding aantrekken die je zelf nooit uit het rek zou pakken en het uiteindelijk zelfs meenemen! Janneke, maar zeker ook de anderen in de shop zijn super!! Ik heb ook mijn slag geslagen op de openingsdag, maar die gave boots… die wil ik er nog wel heel graag bij ❤

 • Kristel
  september 1, 2017

  Oooh nummer 3… ben zat vd zwangerschapskleding.

 • riet emmen
  september 1, 2017

  hai, ik ga voor nr. 2, dat vest! ik ga vanmiddag meteen ff kijken naar de nieuwe winkel, kom er graag! groetjes Riet

  • Yvette Bosch
   september 1, 2017

   Als je gaat dan moet je de etalage even checken, daar staat nog een actie op geplakt. kun je ook wat mee winnen :-). Tip van flip!

 • Lindsey
  september 1, 2017

  Wat leuk! Ik ga snel een keer in de vernieuwde winkel kijken. Goed om te lezen dat ze ook wat grotere maten in de collectie hebben, dat wist ik nog niet.

  Ik ben dol op leuke printjes en maak graag kans op het rode jurkje! (Nr 3.)
  Stoere sneakers eronder en ik ben klaar voor het najaar!

 • Lizet Beek
  september 1, 2017

  Ohhh 1 & 2 zijn leuk!! Kan zelf niet kiezen hoor 🙂 Ik vind het jurkje ook tof, maar die zal mij niet zo mooi staan denk ik 😉 haha. Staat jou wel gaaf trouwens. Het grijze jurkje ook. Wist niet dat ze zulke leuke kleding hadden! 🙂

 • Ans de Jong
  september 1, 2017

  Nummer 1 in maat 40, voor kleding ben ik uiteraard al geslaagd!

 • Anita H.
  september 4, 2017

  Ik ga voor nummer 1, de schoenen, in maat 38.

 • Anke
  september 6, 2017

  Ik ben helemaal in love met de schoenen (zal ze op je insta) dus deze zou ik graag willen winnen in maat 39?. Het grijze jurkje zou ook helemaal in mijn straatje passen… superleuk items iig?

 • Kim
  september 6, 2017

  Oeh vettt! Die laarsjes zijn echt iets voor mij! Super stoer!

 • Hermine
  september 6, 2017

  Wow wat een mooie spullen! Nummer 1 in maat 36 of nummer 3. Maar zou met alles blij zijn hoor ?

 • Maud
  september 6, 2017

  He wat leuk, Yvette! Nu ik niet meer zwanger ben en ‘mijn eigen lichaam terug heb’, moet ik nodig eens geen shoppen. Dat jurkje lijkt me heel leuk. Ik doe graag mee voor nummer 3! 🙂

 • yvette
  september 6, 2017

  Ooooo vette schoenen ? maat 37