Wander Wonder: kampeerartikelen speciaal voor kinderen

It’s the most wonderful time of the year! Caravans worden van stal gehaald, de tentstokken kunnen uit het vet en de reserveringen op campings stromen binnen, kortom: het kampeerseizoen is weer losgebarsten. En wat is er nu een betere plek om je kampeeruitrusting up to date te brengen dan kampeergigant Obelink in Winterswijk? Wij komen er graag. Bij binnenkomst stormt mijn vriend altijd meteen naar de hal met de technische accessoires, waar hij het personeel bestookt met vragen als ‘wat is het werpgewicht van deze spindelmoer?’ en nog antwoord krijgt ook. Voor mijn dochter en mij is dat het teken om te vluchten naar de hal met allerhande kampeerartikelen. En wat we daar laatst ontdekten is zo leuk! Een lijn met kampeerartikelen speciaal voor kinderen.

Plezier voor de jonge kampeeravonturier

Of je nu gaat voor glamping of back to basics, kamperen is altijd een feest. Helemaal voor de kleintjes. Want wat is er nu mooier dan de hele dag buiten spelen, kampvuurtjes stoken, en op elke camping nieuwe vriendjes ontmoeten? Obelink snapt het plezier van de jonge campingavonturier en introduceerde het merk Wander Wonder, een huislijn met vrolijke kampeerartikelen speciaal voor de kids. Niet alleen functioneel, ook nog eens heel mooi. Denk aan veilige klapstoelen in kinderformaat, een zelfopblazende slaapmat, een zachte slaapzak in blije kleurtjes, stoere campingkasten in verschillende formaten, kinderserviezen met vrolijke prints, en nog veel meer verwennerij.

Wander Wonder

Wander Wonder: Estée’s Favorieten

Tijdens het Hemelvaartsweekend hebben wij de producten uitgetest en we zijn razend enthousiast. Dit zijn de favorieten van mijn dochter.

Bolderkar

Dit mooie, makkelijk inklapbare exemplaar heeft een laadvermogen van 100 kilo. Je kan er dus een heleboel in meenemen. Je kinderen, maar ook strandspullen en de boodschappen. Mijn dochter wil niet meer in de kinderwagen maar gaat graag in de bolderkar. Ze beschouwt het als een soort koets (op theatrale momenten wuift ze zelfs vanuit de bolderkar naar passanten, hilarisch). En als we op pad zijn en ze is moe, gaat ze er in liggen en doet ze een tukje. Wij gebruiken deze bolderkar niet alleen op de camping maar ook tijdens andere uitjes. Hij is onmisbaar geworden.

Wander Wonder

Campingkast

Want hoe fijn is het als je kampeerspullen een vaste plek hebben zodat je alles snel terug kan vinden. In deze campingkast heeft onze dochter haar eigen opbergvakken voor speeltjes, boeken en schoentjes. Dat ruimt op! De kast is uitgevoerd in een stoere denim en heeft leren ritslusjes en een houtlookblad, voor mijn vriend de trigger om de kast ‘s avonds als bar te gebruiken. De cocktailglazen zullen er niet snel afglijden want de pootjes zijn verstelbaar waardoor hij altijd waterpas staat.

Klapstoel

Eigenlijk is ze er nog te klein voor maar mijn dochter kruipt graag in de groene Wander Wonder camping klapstoel, ook verkrijgbaar in het roze. De polyester bekleding is makkelijk schoon te maken en door de safety lock weet ik zeker dat ze veilig en stabiel zit.

Cuddlebug

Dit ding is echt multifunctioneel. Ik dacht dat de Cuddlebug een kussen was maar mijn dochter gebruikt het ook als knuffel en zelfs als bal. Hij is lekker zacht, voelt vertrouwd en moet sinds kort overal mee naar toe. Ons exemplaar is rond maar hij is ook verkrijgbaar in andere vormen.

Kinderservies

Zoals gebloemde limonadeglazen, een stoere set voor jongens en een vrolijke combi voor meisjes . Mijn dochter koos overigens voor de jongensset. Ze eet haar bordje altijd snel leeg zodat de leuke tekeningen op het kinderservies weer zichtbaar zijn en ze alles kan benoemen (‘boot’, ‘boom’, ‘lamp’).

Kinderlampje

Handig voor binnen en buiten. Het lichtknopje is ook door kleintjes makkelijk te bedienen. En als mijn dochter slaapt, gebruik ik het kinderlampje om de weg naar het sanitairgebouw te vinden.

Wander Wonder: Let’s Go Outside!

De slogan van Wander Wonder is ‘Let’s Go Outside’, een tekst die je in kleurrijke letters terugvindt op de producten. Kijk er dus niet van op als de gelijknamige plaat van George Michael ineens in je hoofd zit.

Alle producten uit de Wander Wonder-lijn vind je online bij Obelink en natuurlijk in de Obelink megastore in Winterswijk.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Obelink.

Over Marisa

Meer blogs van Marisa lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.