De weekendtips: 23 t/ 25 juni

Door

Speciaal voor jou verzameld, de weekendtips voor dit weekend! Aanvulling zijn heel welkom, voel je vrij om hieronder een berichtje achter te laten!

23 t/m 25 juni Foodtruck Festival Trek (Enschede)

Alweer de derde editie van dit Foodtruck Festival in het Volkspark in Enschede. Ik vind het elk jaar weer een feestje. En het weekend staat aardig in het teken van Foodtruck festival want ook in Hengelo kan er heerlijk gegeten worden!

23 t/m 25 juni Foodtruck Festival Stoer Voer (Hengelo)

Het Foodfestival Stoer Voer komt van 23 t/m 25 juni wederom naar het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Foodtrucks, regionaal craft bier & wijn en lokale (Pop-Up) restaurants. Geniet van de lekkerste gerechten en de beste dranken uit de regio. En helemaal leuk, er worden hier ook activiteiten voor de kleintjes georganiseerd, fijn! Voor meer info klik je hier.

Nieuw: Balkonfestival 24 en 25 juni (Enschede)

Een nieuwe 2-daags festival in de binnenstad! Dit weekend kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen door mee te lopen met de balkonroute. Je koopt een polsbandje op de site van het Balkonfestival, kijk hier voor meer info.

24 en 25 juni: Kids Weekend: Verschrikkelijke Ikke

Ik kan daar wel blij van worden, een filmpje kijken in de bioscoop. Dit weekend verwacht ik wel heel veel hysterische kinderen en wat meer drukte dan gemiddeld want Kinepolis organiseert weer een Kids Weekend rondom de nieuwe animatiefilm Verschrikkelijke Ikke 3! Kinderen ontvangen een welkomstdrankje en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Voor meer info kijk je hier.

 

24 juni: Food, Coffee & Shopping bij Filter Cafestore (Hengelo)

Nog op zoek naar een leuk cadeautje (voor jezelf)? Check deze dan even! Dit weekend organiseert Filter Cafestore een Stocksale: creatieve ondernemers kunnen bij ons hun oude collecties verkopen voor kleine prijsjes. De ondernemers: Yesiwood, Nadie van Wijk, alotofhappiness.nl, Jacqueline Assink, Ozoheerlijk, Ingrid Deenen-Etman, by Bean, Brown Girl Decorations en Yve Boshizzle zullen aanwezig zijn!

25 juni: Kom in de WEURO voetbalstemming (Enschede)

Over 3 weken begint #WEURO2017! Kom deze koopzondag 25 juni vanaf 12 uur langs op het Van Heekplein en kom vast in voetbalstemming. Je kunt op de foto met de officiële beker en mascotte van het EK voetbal voor vrouwen! Of doe mee aan gave voetbalactiviteiten, win WEURO goodies en ga los op het springkussen.
Happy weekend,

x

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.