WIN GRATIS POSTZEGELS. Post via MSG: support your local!

Door

Een tijdje geleden kwam ik in contact met MSG. Ik was op zoek naar mogelijkheden om de Vettt-Magazines te versturen. Ik dacht in eerste instantie dat MSG vooral zakelijke post verzorgt maar niets is minder waar. Hoe leuk is het om juist in deze Corona-tijden post te versturen naar mensen die je mist of juist een hart onder de riem wilt steken. Familie, vriendjes en vriendinnetjes, de juf of meester of gewoon naar een lokaal bejaardentehuis. Door de post via MSG te versturen, help je ook nog eens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe meer post er verstuurd wordt, hoe meer mensen er aan het werk kunnen!

Verstuur jouw post met MSG en draag zo jouw steentje bij

MSG werkt grotendeels met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoewel ze in Twente gevestigd zijn, bezorgen ze in heel Nederland. En veel van de bezorgers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Door jouw post via MSG te verzenden draag je dus direct een steentje bij aan deze maatschappelijke onderneming!

Goedkoper!

Een fijne bijkomstigheid voor jou: de postzegels zijn zelfs wat goedkoper. Voor een velletje van 10 postzegels betaal je (incl. btw en verzenden) 8,71 Euro.

Hoe het werkt?

 1. Je bestelt je postzegels online bij MSG
 2. Je plakt de postzegels op jouw post en jouw post geef je af op één van de inleverlocaties door heel Twente.
  (Losser, Enschede, Tubbergen, Oldenzaal, Almelo, Denekamp, Goor, Nijverdal, Haaksbergen, Enter, Ootmarsum, Rijssen, Vriezenveen, Vroomshoop)
 3. De post wordt hier dagelijks opgehaald en binnen 24 uur bezorgd in heel Nederland.

Maak kans op een velletje postzegels!

We mogen 3 Vettt-lezers blij maken met een velletje postzegels. De postzegels krijg je dan thuis gestuurd, zo kun jij gelijk aan de slag met het versturen van post naar mensen die je wat leuks wilt sturen.

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder een leuke reactie achter en vertel waarom jullie wel wat post willen versturen. De winnaar maken we op maandag 6 april bekend.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
9 Comments
 • Loes
  april 2, 2020

  Wij willen graag een velletje Oostzeegebied winnen zodat onze dochters volop kaartjes en brieven kunnen versturen naar hun beste vriendinnetjes in Friesland. Want maandag is er eentje jarig!??

  • Astrid
   april 3, 2020

   Hoi, wat een leuke actie! Wij doen graag mee! Zo kunnen we paaskaarten versturen naar vriendinnetjes waar we nu niet kunnen spelen/op de koffie kunnen ? en onze zoon heeft verkering, een extra kaartje sturen is nu ook fijn ?

 • Joyce
  april 2, 2020

  Wij willen graag wat post sturen naar familie en vrienden en daarnaast naar de oudere mensen waar we normaal gesproken komen als vrijwilliger. Dus dit zou echt welkom zijn

 • Petra
  april 2, 2020

  Ja wij willen wel postzegels winnen omdat alle familie waaronder opa en oma niet naar Haaksbergen kunnen komen door Corona. Zo kunnen we ze een leuk paas pakketje opsturen.

 • Ilse
  april 2, 2020

  Wij doen mee hoor, voor al saars vrolijke kaartjes! ❤️

 • Petra Leferink
  april 2, 2020

  Onze dochters wil ken heel graag hun vriendinnen en opa en oma verrassen met een mooie zelfgemaakte kaart!!! Dus wij doen heel graag mee!!!

 • Lotte
  april 3, 2020

  Dat lijkt mij en mijn dochter heel erg leuk voor onze omi’s van achterin de 80, die kunnen wel wat leuke extra post gebruiken!!

  • Anneke
   april 3, 2020

   Mijn dochter en zoon versturen nu elke dinsdsg kaartjes naar familie en vriendjes. Dus de postzegels komen wel van pas……

  • Vettt.nl
   april 7, 2020

   HI Lotte,je krijgt een mailtje je hebt een velletje gewonnen!