Cupcake walhalla in Enschede

Wie is er nu niet gek op cupcakes? En laat nu toevallig hier in Twente een heel leuk cupcakewinkeltje zitten. Waar je met een kopje koffie kunt genieten van een cupcake, muffin of cheesecake, maar ook iets lekkers kunt afhalen voor (kinder)feestjes. Opnieuw een vette tip: Nienke’s Cupcakes in Enschede.

Gouden ontdekking

Als ik met mijn boys de stad in ga, hoort een lekkere lunch of een zoete stop er absoluut bij. Ik bedoel, hoe krijg je jongens anders überhaupt de stad in? Ik probeer tijdens zo’n ‘winkel’dagje het liefst altijd iets nieuws uit. De Mac en La Place die kennen we nu wel een keer. Op een mama-zoon-dagje met mijn oudste vriendje lopen we toevallig langs Nienke’s Cupcakes. Een schattig verstopt zaakje naast Pico Mode in Enschede. Zo’n winkeltje waarvan ik denk, waarom kende ik die nog niet? Echt onontdekt is het trouwens niet, want wat is de dame in kwestie (hoogstwaarschijnlijk Nienke) tijdens ons bezoek veel cupcakes aan het bakken en inpakken voor thuisfeestjes.

Cupcakes in Enschede

Appeltjes-toffee of het koekiemonster?

Zoonlief en ik nemen gezellig plaats aan één van de leuke tafeltjes en proberen een keuze te maken. Bij mij wordt het geen cupcake, want ik ben op slag verkocht aan de heerlijk uitziende cheesecake. Op een stokje nog wel. Ik kies de caramelvariant, maar de appelkruimel-cheesecake lonkt ook flink. Ook bij de cupcakes hele fijne varianten: appeltjes-toffee, vanille, stroopwafel-caramel, speculaas, chocolade-fudge en ga maar door.

Cupcakes in Enschede

Bakken kan die Nienke wel, want de cupcakes zien er niet alleen te gek uit, maar zo smaken ze ook! Bij Nienke’s doen ze er alles aan om er echt een gezellig uitje van te maken. Voor wie dat leuk vindt, is er bijvoorbeeld een Polaroid camera waarmee je je bezoek kunt vereeuwigen. Hang je fotootje aan de fotoslinger en zo hoor je zomaar ineens bij het interieur van Nienke’s.

Cupcakes in Enschede

Wij komen terug bij Nienke’s Cupcakes in Enschede

Op Valentijnsdag zijn er prachtige Valentijnscupcakes en koekharten te koop. Hoe leuk om je kids dan te verrassen met een bezoekje aan Nienke’s. Of om iets romantisch te halen voor bij de koffie.

Cupcakes in Enschede

Maar ook buiten Valentijnsdag om weet ik Nienke’s Cupcakes te vinden. Want jongste zoon zag de foto’s en wil nu natuurlijk ook een keertje. En ik denk dat ik dan maar ga voor de Sweet Tea. Want dan hoef ik in ieder geval niet te kiezen.

Bekijk al het lekkers en de openingstijden op www.nienkes.nl.

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.