De weekendtips: 1 t/m 3 juli

Door

Zoals je van Vettt gewend bent; iedere donderdag de weekendtips. Er valt dit weekend veel te eten en te festivallen. En vanaf 2 juli zal de gave Vlinderfabriek geopend zijn bij de TwentseWelle.

1 t/m 3 juli: Multiculturele markt (Enschede)

Een multicultureel feest in de binnenstad van Enschede. Allerlei mooie optredens en lekkers vanuit allerlei verschillende culturen. Voor meer info: Multiculturele markt Enschede.

1 t/m 3 juli: Stoer Voer (Hengelo)

Afgelopen weekend waren we erbij in Enschede, aankomend weekend staan de foodtrucks in Hengelo. Ondanks het weer vond ik het een feestje. Ik at o.a sushi bij Meneer Temaki en de fijne sate van Daddy Cool. Beiden een aanrader! Meer info: Stoer Voer Facebook.

 

2 juli: HobNob (Almelo)

Het jaarlijkse festival HobNob gaat dit weekend weer plaatsvinden in Almelo. Een gratis rockfestival in het Schelfhorstpark in Almelo. Leuk voor jong en wat ouder met op de line-up onder andere Hansome Poets en Esmée van de Voice Kids komt optreden. Meer info: HobNob Almelo. 

2 en 3 juli: Afrika Festival (Hertme)

In het openluchttheater in Hertme vindt dit weekend weer het Afrika Festival plaats. Kaartjes zijn nog te koop op de website en kinderen zijn gratis (onder begeleiding). Voor meer informatie: Afrika Festival. 

2 en 3 juli: Vliegerfeest Twenterand (Vriezenveen)

Het jaarlijkse vliegerfeest vindt dit weekend weer plaats. Bewonder vliegers in de mooiste kleuren en in de mooiste vormen. Superleuk om met kinderen naartoe te gaan. Meer info: Vliegerfeest Twenterand

 

3 juli: Stadspicknick (Enschede)

Op zondag 3 juli vindt op het HJ. Van Heekplein voor de derde keer de Stadspicknick plaats. Van 12:00 – 17:00 uur kun je op een grasweide van 300m2 picknicken en samen met vrienden en familie genieten van een cocktail en zomerse live muziek. Lui liggend op een zitzak of onderuitgezakt in een stoel was een picknick nog nooit zo leuk. Hoe fijn is dat! Voor meer info: Stadspicknick Enschede

 

vanaf 2 juli: Vlinderfabriek TwentseWelle (Enschede)

Vanaf 2 juli t/m 4 september staat museum de TwentseWelle in Enschede helemaal in het teken van vlinders. Ga met de vlinderfabriek op ontdekkingstocht door het museum en leer meer over de magische metamorfose van rups naar vlinder, of doe mee met gave (kinder)activiteiten.

Er staat weer veel op de agenda! Mocht ik nog wat gemist hebben plaats dan gerust een berichtje hieronder. Vinden we leuk!

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment