De weekendtips 5 t/m 7 februari

Door

Alaaaaaaf! Je kunt er (bijna) niet omheen dit weekend: Carnaval! Veel van jullie zullen ongetwijfeld dit weekend verkleed en hossend op pad gaan. Voor wie dit jaarlijkse feestje overslaat; er zijn écht ook nog dingen te doen waarbij je niet verkleed hoeft te gaan!

 

Vrijdag 5 februari: Disco Bounz

Iedere eerste vrijdag van de maand is er DiscoBounz bij Bounz Enschede. Van 19.00 tot 20.30 kunnen kinderen van 8 t/m 13 jaar hun laatste energie van de week hier kwijt :-). De kosten zijn 9,50 dat is inclusief 2 drankjes, wel even vooraf reserveren. Meer informatie vind je op de website van Bounz Enschede.

 

Vrijdag 5 februari: Verlichte optocht (Tubbergen)

Iedere jaar wordt er in Tubbergen een verlichte optocht georganiseerd. Het trekt jaarlijk duizenden bezoekers. De verlichte optocht begint om 19.00. Meer informatie: Verlichte optocht Tubbergen.

 

Vrijdag 5 februari: Twentse Lichtparade (Hengelo)

Verlichte praalwagens met hierop allerlei karakters, dansers en danseressen maar ook loopgroepen groot en klein, muziek en nog veel meer trekken door de binnenstad van Hengelo en zorgen voor een spetterende lichtparade. In de loop der jaren is de Twentse Lichtparade uitgegroeid tot een regionaal evenement wat zijn weerga niet kent. Voor meer informatie: Lichtparade Twente.

 

Zondag 7 februari: Kindervoorstelling Improvizaadjes (Enschede)

Een theatervoorstelling waarbij je zelf kunt bepalen waar het over gaat. Superleuk en interactief, kinderen (en volwassenen) kunnen lekker zelf meedoen. De voorstelling speelt in het Vestzaktheater in Enschede en begint om 15.00. Kaarten kosten 5 Euro. Voor meer informatie en kaartjes kijk je op de website: Improvizaadjes.

Weekendtips Twente

De Improvizaadjes

 

Carnaval

Het hele weekend zijn er toffe  optochten door heel Twente. Op deze site vind je een overzicht van waar je wanneer moet zijn. Overzicht Carnavalsoptochten.
Er zijn ook een aantal verlichte optochten,

Op zoek naar uitjes voor de zomervakantie?

Klik hier voor meer dan 40 tips en uitjes voor jouw zomervakantie in Twente.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.