Decathlon Enschede: de grootste shop in Nederland!

De grootste Decathlon winkel wordt gewoon in Enschede geopend! Op woensdag 6 juni zal Decathlon Enschede haar deuren openen op het Koningsplein. In de sportwinkel kun je terecht voor kampeerartikelen, sportartikelen en er zal een eigen freerun parcours komen voor het winkelpand. 

Over Decathlon Enschede

Decathlon is een Franse sportwinkelketen, de sportzaak heeft inmiddels meer dan 1200 vestigingen in meer dan 28 landen. De sportwinkel in Enschede wordt de 13e winkel in Nederland. Ze timmeren dus lekker aan de weg! Op 6 juni om 11.00  zal de vestiging in Enschede feestelijk geopend worden. Voor de openingscampagne hebben ze lokale helden aangetrokken die in de campagne terug te zien zijn! Van de 21 kandidaten hebben deze drie mensen gewonnen!

Decathlon enschede

Wat verkoopt Decathlon Enschede?

Een vriendin van mij is wild-enthousiast over de fietsen die ze bij Decathlon verkopen, maar ze verkopen ook betaalbare kampeerspullen en ze zijn bekend om dit handige easybreath snorkelmasker. Decathlon staat er bekend om dat je alles dat in de winkel verkocht wordt geprobeerd mag worden. Zo komt er een klimwand.

Kampeerspullen van Decathlon

Naar eigen zeggen verkoopt Decathlon de coolste en donkerste tent ooit, de Fresh & Black tent. Handig als je deze zomer een kampeer-avontuur op de planning hebt staan. De Fresh & Black tenten zijn er in verschillende soorten en er is zelfs een opblaasbare variant van! Vanaf 50 euro kun je al in zo’n koele tent slapen. En ken je dat opgooitentje? Vast wel! De opgooi tent is ook een tent die Decathlon op de markt heeft gebracht.

 

Fietsen van Decathlon

Decathlon verkoopt 50 verschillende soorten kinderfietsen (in de webshop). De fietsen variëren in prijs van ongeveer 50 tot rond de 250 Euro. En het gaat van loopfiets tot aan een uitgebreide mountainbike.

Zwemspullen van Decathlon

Een ander heel bekend product die je straks ook in de sportwinkel van Decathlon Enschede kunt vinden, zijn de Easy Breath Snorkelmaskers. Ze zien er wat gek uit, maar ze schijnen super-relaxed te zijn. Voor Coco staan deze zwembandjes van Decathlon op mijn wish-list. Het lijken me zulke handige zwembandjes voor een kind van 2 jaar.

Ik ben blij met de komst van Decathlon naar Enschede, ik ga er zeker een kijkje nemen zodra de winkel is geopend. En ik scoor dan gelijk een paar van die zwembandjes!

Wat zijn jullie favoriete producten van Decathlon?

Ik ben benieuwd of jij Decathlon al kende? Heb jij favoriete producten van deze sportwinkel? Ik ben heel benieuwd!

Let op, deze blog bevat affiliate-linkjes. Als je via deze linkjes een bestelling plaatst bij Decathlon dan gaat er een klein deel van naar Vettt. De prijs voor jou blijft hetzelfde. 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • Helga Parsons
  juni 12, 2018

  Wat een geweldig mooie zaak in Enschede , net bezocht. En wat een redelijke prijzen.

  • Yvette Bosch
   juni 12, 2018

   Ik was er net ook voor het eerst, vond het ook een topper! Heb de zwembandjes meegenomen 🙂