7 x Drive through tips in en om Twente!

Af en toe moet je het toch gezellig maken tijdens deze Corona crisis. Oké we mogen dan wel vrijwel niets en steeds wat meer, maar toch merk ik in deze tijden dat ondernemers ook onwijs creatief worden. Want waar de ene deur gesloten wordt, worden anderen geopend. En dat vind ik juist het interessante aan deze crisis, het zet je weer aan het denken. Hoe kan het ook anders? En is dit misschien zelfs wel en blijvende verandering ook ná deze crisis. Deze ondernemers lieten hun hoofd niet hangen, en bedachten deze creatieve manier van verkopen. Ik zet leuke drive through afhaalplekken voor jullie op een rijtje.

  1. Drive Through in Raalte; De Flierefluiter

De Flierefluiter in Raalte. Bij de Flierefluiter kun je terecht voor een heerlijk softijsje! Geopend op Vrijdag, Zaterdag, Zondag, de vakanties en feestdagen van 14.00 tot 17.00. Let op wel alleen contactloos betalen!

drive through in twente

2. Drive Through Landgoed Kaamps Deurningen

Bij Kaamps kun je je bestelling telefonisch plaatsen of via Whatsapp. Melk, boter, kaas, kwark en zelfs wijn is hier te bestellen. Alles vers van het land. Maximaal een uurtje later staat het klaar voor je en kun je het door de drive through afhalen en betalen met de pin! Ideaal!

3. Drive Through bij de Manderveense Aardbei in Mander

Bij de Manderveense aardbei kun je echt lekker smikkelen en smullen. Want naast smoothies, joghurt en een wafel met aardbeien, verkopen ze ook aardbeien in chocolade, boerenijs met aardbeien en slagroom en nog veel meer! Als dat geen heerlijk uitje wordt!? Let op: op de Facebook pagina van de Manderveense Aardbei zie je de actuele wachttijden. Die kunnen nogal oplopen!

4. Fruit en Groente via de Drive Through bij Luitenfruit in Enschede

Bij Luitenfruit in Enschede kun je op Zaterdag (08.00 tot 16.00) Dinsdags (09.00 tot 16.00) en Woensdag (08.00 tot 13.00) je verse fruit afhalen in de loods bij Luitenfruit. Je rijdt door het pakhuis en je kunt je bestelling doorgeven die wordt dan ingepakt en achterin je auto gezet. Hoe makkelijk is dat! Betalen met pin én contant zijn beide mogelijk.

5. Een ijsje eten in de Drive Through van de IJskuip in Denekamp.

Bij de Ijskuip kun je met je auto door de drive in op het erf. Je gaat dwars dóór de koeienstal en daar kun je even naar de koeien kijken samen, en alleen dat al is natuurlijk een beleving op zich. En dan kom je bij de smaken die je kunt bestellen. Je betaald contactloos. En na het betalen geniet je van een heerlijk ijsje! Top initiatief!

6. De Oale Zessprong in Usselo

Bij de Oale Zessprong koop je heerlijke taartjes, theetje en ze hebben er zelfs een take-away picknick tas. Perfect om met de fiets of auto langs te rijden en een heerlijk rustig picknick plekje op te zoeken! Op de site vind je het speciale take-away Corona afhaal menu. En die kun je dan contactloos ophalen 🙂

Drive Through in Twente

Nog meer leuke locaties voor een Drive Through in Twente?

Ken jij nog meer leuke plekken waar je terecht kunt voor een Drive Through in Twente? Deel het met ons! Dat kan door hieronder een berichtje achter te laten!

Over Marloes

Meer blogs van Marloes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.