Test: SES beedz Emoticon strijkkralen (door Ravi)

Als klein meisje was ik al bekend met het fenomeen strijkkralen. Ik was fan en creëerde de meest kleurrijke creaties om mijn kamer mee op te vrolijken. Ik was dan ook positief verrast toen ik jaren later dezelfde strijkkralen weer tegenkwam in de winkel. Ik greep net een doos vol roze en paarse kraaltjes toen ik me bedacht dat dit ook best leuk zou zijn voor Ravi. Maar dan wel een set met stoere dino’s en auto’s. En sindsdien worden de strijkkralen zo af en toe eens tevoorschijn gehaald. Er wordt dan een begin gemaakt aan de dino of de auto. Maar eerlijk… mijn jongens hebben niet zoveel geduld en na een halve dino laten ze al snel de boel de boel. SES weet natuurlijk al lang dat jongens minder geduld hebben dan meisjes, dus brachten ze een superleuke kleine set op de markt. En deze mocht Ravi testen.

Poep smiley strijkkralen

Jongens houden van eenvoud, van onderbroekenlol en wat is er nou leuker dan een lachend gezichtje, een vrolijke drol of een verliefde emoticon? Ik was niet verbaasd dat Ravi’s keuze meteen viel op de drol ? Ik deed alle strijkkralen in een bakje en liet Ravi een begin maken aan de bruine poep smiley. Dat ging heel goed, maar na een paar rijen raakte hij de tel kwijt en moest ik hem toch even helpen.

SES Beedz strijkkralen

Ravi begon heel zelfstandig aan de dikke drol

“Dit duurt echt te lang”

Al na 23 kraaltjes hoorde ik Ravi zeggen: “Dit duurt echt te lang”. Ik moest even mijn kaken op elkaar houden en stimuleerde hem door te gaan. Ik hielp hem de bruine kraaltjes tussen de gele uit te zoeken en merkte dat Ravi echt heel goed aan het tellen was. Hij zit in groep 3, waar letters en cijfers echt serious business zijn, dus deze strijkkralen zijn hartstikke leerzaam.

SES Beedz strijkkralen

Strijkkralen zijn heel leerzaam, je moet namelijk goed tellen.

Toen het laatste kraaltje op de plank zat, wist Ravi niet hoe snel hij de tafel moest verlaten. Maar goed, de laatste stap, het strijken, is ook niet echt iets voor kleine jongens. Ik streek de drol en maakte nog een leuke foto van de jongens.

SES Beedz strijkkralen

Bah, hij stinkt!

Tip

Gebruik de emoticons als onderzetter voor je glas. Het is wel jammer dat je maar 1 drol kunt maken, want de bruine kraaltjes zijn nu op. Maar een roze drol lijkt me ook best leuk 😉

Deze blog bevat producten die gesponsord zijn.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.