Favoriet uitje: Trampolinepark Krazy Kangaroo!

Voor mijn jongens van 9 en 10 is niet elke speeltuin nog ‘cool’. De meeste zwembaden zijn wel oké, maar voor een trampolinepark kan ik ze ’s nachts wakker maken. We hebben er al veel getest en er is één overduidelijke favoriet: Trampolinepark Krazy Kangaroo in Enschede.

Trampoline springen is hot!

Met 2 jongens en een grote trampo thuis wordt er flink wat afgejumpt. Termen als back, fool, dubbelfront en rodeo vliegen me om de oren. Trampoline springen is hélemaal hot. En hoe leuk is het dat er op deze hype wordt ingespeeld met de komst van trampoline-parken. Krazy Kangaroo is niet alleen maar een rij met trampolines, het is veel meer. Er is een ninja-parcours, een BigAirBag, een grote bak met Foam Pit en nog meer ‘arena’s’ waar je kinderen veel meer van snappen dan jijzelf.

Relax-momentje voor jezelf

Ik vind het persoonlijk een prettig uitje. Natuurlijk kijk ik even bij mijn jongens die met een verhit hoofd van de ene naar de andere arena rennen. Maar het meeste van de tijd ga ik even werken, online shoppen of achterstallige appjes beantwoorden. De horeca is goed, er is van alles te krijgen. Dus ik zie het als een relaxed-momentje voor mezelf… Ook belangrijk toch 😉

Ook voor de jongsten

Het springen is er voor 2 doelgroepen, vanaf 8 jaar (Krazy Jump) en vanaf 2 jaar. Voor die laatste groep is er een speciale Kidsjump op vaste tijden (vaak vroeg in de ochtend en woensdagmiddag). Handig, want dan weet je zeker dat de kleintjes niet onder een salto van tieners terechtkomen. En het leukste komt nog, bij die doelgroep mag (of nee: moet) je als ouder gratis mee. Hoe fijn, zit je eigen sportuurtje er ook direct weer op.

Prijzen en combi-ticket met Avontura

Krazy Kangaroo vind je aan De Reulver in Enschede, in hetzelfde pand als indoor speeltuin Avontura. Een uur lang springen kost € 11,-. Maar je kunt goedkoper uit zijn als je kiest voor bijvoorbeeld daluren. Dan spring je twee uur voor € 15,-. Het allerleukst en voordeligste is het combi-ticket met Avontura. De hele dag spelen en een uur springen bij Krazy Kangaroo voor in totaal € 15,-.

Hoe zit het met de Horeca tijdens deze gedeeltelijke Lock Down?

Sinds de persconferentie op 13 oktober is de Horeca ingericht als take-away. Je kunt gelukkig nog steeds genieten van wat lekkers te drinken of te eten, maar alles is voorverpakt. Mondkapjes worden geadviseerd in de openbare ruimtes.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit leuke binnenuitje? Check voor meer info en reserveren de website

Over Evelin

Meer blogs van Evelin lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.