Halve finale en finale in Enschede!

Trotse Tukker hoor! Hoe ontzettend gaaf is dit? Het EK-voetbal speelt zich gewoon af in Nederland. Ok, het gaat hier om het vrouwenvoetbal, wat het voor mij alleen nog maar Vettter maakt. Ik ben geen grote voetbalfan, meer een fan voor gelegenheden. Maar het EK-vrouwen in Nederland met een halve én finale in Enschede, maakt mij weer op-en-top gelegenheidsfan!

Afgelopen zondag werd de eerste wedstrijd gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld in verschillende speelsteden in Nederland: Breda, Deventer, Doetinchem, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en last but not least: Enschede.

WEURO Fancafé in Enschede

Tijdens het toernooi is Eetcafé CP op de Oude Markt het WEURO fancafé. Dit is de plek waar je alle wedstrijden in goed gezelschap kunt volgen. En voetbalfan of niet, op beide wedstrijddagen (3 en 6 augustus) moet je even een bezoekje brengen aan de feestelijke fanzone op het Wilminkplein en het Stationsplein. Deze zijn vanaf 12.00 uur geopend.  Hier kun je aan allerlei leuke voetbalactiviteiten meedoen zoals pole soccer, panna en tafelvoetbal en kijken naar gave demonstraties. Daarnaast kun je onder het genot van een drankje genieten van een muziekprogramma.

Leuke activiteiten voor kinderen

Tijdens de speeldagen op 3 en 6 augustus in Enschede is er ook voor kinderen van alles te doen. Naast lekker spelen en springen kun je bijvoorbeeld spandoeken maken, t-shirts pimpen, je laten schminken en natuurlijk dansen met mascotte Kicky! Na al deze leuke activiteiten ben je helemaal klaar voor de wedstrijd!

Vrouwenvoetbal enschede

Zit je liever in het stadion?

Snap ik helemaal. Jij bent er liever écht bij, dat kan gewoon. Je kunt nog kaartjes kopen voor de halve en/of finale in Enschede. Tickets voor de halve finale zijn nog beschikbaar vanaf 15 Euro per persoon. De tickets voor de finale zijn nog beperkt beschikbaar en koop je vanaf 20 Euro per persoon. De prijzen vallen mij trouwens hartstikke mee, want helloooo, het is wel de finale van het EK!

Mochten de tickets uitverkocht zijn dan is het evengoed slim om de website/Facebookpage in de gaten te houden. Het kan maar zo zijn dat er dichter op de wedstrijd weer tickets beschikbaar komen.

Vrouwenvoetbal enschede

Winactie tickets!

De winnaar voor de tickets voor de halve finale is Nicole én die voor hele finale is Anke. Gefeliciteerd en heel veel plezier. Jullie mogen een mailtje sturen naar info@vettt.nl. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
6 Comments
 • Kirsten
  juli 20, 2017

  Oh wat superleuk! Ik zou met boyfriend gaan.. en natuurlijk met Senn! Denk dat hij nog moeite heeft met kiezen tussen opa, oma of vriendje, maar dat komt dan wel goed ☺️

 • Elsemiek
  juli 20, 2017

  Wat leuk! Ik zou met een aantal oude voetbal maatjes gaan. Zelf een aantal jaren in een dames elftal gespeeld, dus leuk om onze heldinnen dan aan te moedigen met een aantal van de dames waar ik mee gespeeld heb!

 • Judith
  juli 20, 2017

  Heel graag voor onze voetbal ster Lloyd. (6) Hij leeft voor voetbal. Heeft een doeltje in de tuin en in huis maakt de voetbal plaats voor een ballon zodat hij zijn kopballen goed kan trainen zonder dat mama haar accessoires sneuvelen. (L)

 • Michelle
  juli 20, 2017

  Ik zou met mijn broertje, zusje en onze vader een wedstrijd willen zien. Dat zou dan de eerste keer zijn dat we met zijn allen samen naar een wedstrijd kijken 🙂

 • Rixt Wibier
  juli 24, 2017

  Ik zou met mijn man en shoonvader gaan. Ze willen beiden heel graag naar éen van de wedstrijden in Enschede. Maar de finale is al uitverkocht ? Dus ze balen allebei flink. Deze prijs zou daarom een super verrassing voor ze zijn.

 • Anke Olde weghuis
  juli 24, 2017

  heel graag zou ik naar de finale gaan met mijn zus en haar twee dochters Babet (10) Elin van (8) ! Alleen al de ervaring van een finale en dan ook nog een ek in het mooie Twente stadion!!