Improvisatie theater voor kids: improvizaadjes

Door

De improvizaadjes gaan improviseren voor en met kids

De reden dat ik ruim een half jaar geleden met Vettt begon, is het willen delen van toffe dingen. Dingen waar ik zelf enthousiast van wordt. Het komt steeds vaker voor dat ik zelf benaderd wordt door bedrijven, instellingen, toffe initiatieven, evenementen maar ook door volgers en vrienden omdat ze iets hebben dat wellicht VETTT-waardig is. Superleuk vind ik dat!

Zo kreeg ik vorige week van vriendin J. een mailtje. J. zit bij de Improzaadjes (tweede van links op de foto hierboven :-)). Een toffe club vrolijke en vooral creatieve mensen die impro-cabaret spelen. En…op 1 februari geven ze een voorstelling speciaal voor kinderen. Improvisatietheater voor kids, hoe tof is dat? Kinderen vanaf 8 jaar (en hun ouders) zijn welkom.

 

Hoe het gaat?

Dat weet niemand, het is namelijk improvisatie theater. Dat houdt in het kort in dat de kinderen samen met de acteurs bepalen hoe de voorstelling gaat verlopen. Ze mogen dus bewegen, praten en vooral lekker enthousiast meedoen. Reist de prinses met een raket of een racefiets? Welk dier redt de held in een nog nooit verteld sprookje? Een uur lang spelen en zingen de improvizaadjes alles wat de kinderen bedenken.

 

Waar en wanneer?

Zondag 1 februari 2015, in het Vestzaktheater in Enschede. Het is voor kinderen vanaf 8 jaar, start om 15.00 en het kost 5 Euro p.p. Voor het reserveren van kaartjes en voor meer info neem je een kijkje op de site van deze leuke groep mensen: De Improvizaadjes.

 

Liefs,
Yvette

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.