VETTT Uitje: de kerstshow bij Tuincentrum Borghuis

Door

Ieder jaar pakken de tuincentra uit met kerst. Vorig jaar brachten we een bezoekje aan de kerstshow van Tuincentrum Borghuis en dit jaar stond hij weer op de planning. Want Tuincentrum Borghuis is met kerst echt een feestje om te bezoeken. En ieder jaar weten ze ons ook weer te verrassen. En nu Sinterklaas weer naar Spanje gaat, kunnen we langzaam over naar het volgende feestje: kerst! Bij Tuincentrum Borghuis kom je helemaal in de kerststemming!

kerstshow tuincentrum borghuis

Ieder jaar een andere verrassende kerstshow

Vorig jaar was ik hier voor het eerst, samen met Coco. Alles daarover lees je in de blog ik vorig jaar schreef over Tuincentrum Borghuis. Na ons bezoek van vorig jaar werd er nog veelvuldig gesproken over de zingende Pinguïns , die hebben duidelijk veel indruk gemaakt! Eens kijken of we die er dit jaar weer aantreffen!

Allerlei mooie plekjes waar kinderen hun ogen uit kijken

Gelijk links, bij binnenkomst is Antartica nagebootst. Het ziet er heel indrukwekkend uit. Met Pinguïns en zeeleeuwen die in het water liggen of op een ijsrots uitrusten. Zie de foto bovenaan deze blog.

Vanaf daar rent Coco naar het hoogtepunt van vorig jaar: de zingende Pinguïns. Vervolgens lopen we richting de kerstshow door de bordjes te volgen. We maken er gelijk een speurtocht van!

kerstshow bij tuincentrum borghuis
Ze blijven leuk!!!

Als je de bordjes onderweg volgt kom je van alles tegen. Het begint voor ons met de gigantische sprookjeboom.

Verderop zie je een kerststal met echte dieren. Als je in het kerstgedeelte komt dan zijn overal zijn gezellige hoekjes gecreëerd met de meest prachtige spullen. Vooral de ‘donkere’ hoekjes met verlichting zijn favoriet.

We komen ook langs een megagrote ijsbeer. Ik had hem al voorbij zien komen op Instagram, helaas toen wij er waren werd hij gedecoreerd waardoor een fotomomentje uitbleef. Maar om je een beeld te geven, ik mocht deze foto van Vettt-blogger Heleen lenen! Cool he!

Zo gaaf, deze mega ijsbeer!
kerstshow bij tuincentrum borghuis


Overal leuke hoekjes

Deze foto is van vorig jaar, maar ook dit jaar waren er weer fantastische kerstballen. Helaas sneuvelde er dit jaar wel één. Tja, een bezoek aan de kerstshow met kinderen blijft een uitdaging. Overal liggen natuurlijk super breekbare en kwetsbare spullen. Maar de medewerkster bij Tuincentrum Borghuis was heel begripvol en vriendelijk. Gelukkig!

Tuincentrum borghuis
Zulke gave kerstballen

Verder vind je leuke gezellige hoekjes die prachtig gedecoreerd zijn. Coco kijkt haar ogen uit. De muziek, de verlichting, de decoratie, je komt helemaal in de kerstsfeer! Je moet vooral geen haast hebben want je blijft je verwonderen!

Kerstshow bij tuincentrum borghuis
Alles is prachtig gedecoreerd.
kerstshow bij tuincentrum borghuis
Deze vind ik ook zo gaaf!

Nieuw bij Tuincentrum Borghuis: de indoor speeltuin

Er was al een speelgedeelte (ongeveer halverwege je route), die is er nog steeds maar er is nu dus ook iets nieuws. Naast het restaurant vind je nu een indoor speelgedeelte. Persoonlijk vind ik dat echt een aanwinst. Het restaurant is ook iets uitgebreid, zodat er nu naast het indoorspeelgedeelte tafetjes staan waar je lekker wat kunt eten en drinken. We stopten hier voor een kinderpannenkoek en een heerlijke cappuccino.

Even wat eten om daarna lekker te kunnen spelen.

Er zijn ook kerstbomen!

Ben je van plan een bezoekje aan Tuincentrum Borghuis en heb je ook nog een kerstboom nodig? Dat combineer je gewoon! Je koopt er al kerstbomen vanaf 9,99 (1.25 – 1.50 meter).

Meer over Tuincentrum Borghuis

Je vindt Tuincentrum Borghuis in Deurningen. Ze zijn alle dagen geopend, voor de actuele openingstijden kun je het beste even kijken op de website.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.