Toffe feestjes voor en met kinderen!

Ben je net als ik niet vies van een feestje? En heb je kinderen die daar niet heel anders in staan? Dan is dit lijstje vast wat voor jou. Er zitten de komende twee weken namelijk heel wat leuke evenementen aan te komen, waar je prima (of juist) met je kinderen naartoe kunt. Lees je even mee?

Donderdag 25 mei – Hemelvaartsdag

 • Randrock Junior (Vriezenveen)
  Buurman en Buurman, knutselen, workshops, springkussens, theater en nog veel meer. Een festival speciaal voor kinderen. Het bestaat al een hele tijd, maar ik kwam het door één van de Vettt bloggers voor het eerst tegen. Klinkt mij als muziek in de oren dit! Gratis Entree, voor meer info: Randrock Junior.
 • KRANG Festival (Hengelo)
  Een nieuwe festival in Hengelo op De Houtmaat. Verschillende podia, op het festival vind je kunst, theater, muziek en dans. Het lijkt me een leuk festival, waar je je kind prima mee naartoe kunt nemen. Ik kon zo geen hele specifieke kinderactiviteiten op de site vinden. Voor meer info: KRANG Festival.
 • Robin Hood Festival (Hertme)
  Dit is ook weer zoiets waar ik zo blij van wordt, hoe gaaf zal dit zijn? Hieronder vind je meer informatie over dit 4-daagse festival.

Donderdag 25 t/m 28 mei: Robin Hood Festival (Hertme)

Rondom het openluchttheater in Hertme is een compleet Middeleeuws dorp gebouwd, met een markt, activiteiten voor jong en oud en de highland games. Een belevingstheater voor jong -en oud. Het lijkt mij echt supergaaf! Voor meer informatie: Robin Hood in Hertme. 

Zaterdag 27 mei

 • Het Welpenfestijn (Enschede)
  Het Welpenfestijn is het kindje van Vossenjacht, misschien bij jullie bekend? Een feest dat bij ‘t Bölke wordt gehouden waar ik me altijd uitzonderlijk goed kan vermaken :-). Maar ze hebben dus ook een kindervariant. Een middagje stappen voor de kinderen én jij als ouder mag mee. Heb jij even geluk! Voor meer info check je het Facebook event.
 • Zaterdag 27 mei en Zondag 28  mei: Food Festival Stoer Voer (Enschede)
 • Film Food Fest Kids (Tubbergen)
  Blogger Evelin was bij de try-out én enthousiast dat ze was, je leest haar blog hier. Zaterdag kun je met je kinderen naar deze toffe culinaire openlucht bioscoop. Je kijkt een film én tegelijkertijd worden er passende gerechten geserveerd. Wow!

Mocht je nog leuke aanvullingen hebben, laat gerust een berichtje achter!

Liefs,
Yvette

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.