Twentelife Summer Festival: een nieuw evenement in Enschede!

Door

Eten, drinken, loungen en inspiratie opdoen. Dat klinkt als een feestje. En dat allemaal in het heerlijke G.J. van Heekpark in Enschede. Op zondag 30 juni zal de eerste editie van het Twentelife Summer Festival plaatsvinden!

Een evenement voor het hele gezin!

Lifestyle, mode, entertainment, food en drinks zijn de gemene delers van het Twentelife Summer Festival. Een gezellige en zomerse mix van sferen en belevenissen verdeeld over vijf zones. En heel fijn; ook aan de kinderen is gedacht er is namelijk een speciale Kids Zone.

Summer Square is het centrale plein. Hier staan foodstands en foodtrucks en een keur aan artiesten verzorgt spetterende live-optredens. Je kunt er shoppen bij diverse stands en kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van mode en lifestyle. Culinaire talenten inspireren de bezoekers, vergezeld van de zomerwijnen van 2019 of andere heerlijke drankjes.

Boho Market is een heuse trend die veel mensen aanspreekt en inspireert. Er zijn tal van kraampjes met sieraden, hebbedingetjes en veel andere producten op het gebied van kunst, kitsch, ambacht en schoonheid. Van oorbellen tot tassen, van originele mode tot accessoires voor het interieur. Voor de foodies is er volop te proeven, zoals gezonde sapjes, fruitsalades en craftbeer.

Lazy Lounge geeft loungen een nieuwe dimensie. Lazy Lounge is het exclusieve deel van het Twentelife Summer Festival. Er is veel te zien en te doen, zoals de nieuwste exclusieve auto’s en trends. Bezoekers kunnen kennismaken met de mooiste culinaire hoogstandjes, genieten in een zitzak met een glas Pinot Grigio of een gin-tonic. Relaxen dus.

Zen Zone is dé plek voor wie even wil bijkomen van alle indrukken. Her gaat het om chillen, verbinden en knuffelen. Je kunt hier genieten van ligconcerten en ‘Loun’zing’-sessies, deelnemen aan de Silent Zen Dance of een rustgevende geleide meditatie ondergaan.

Kidz Zone is het gedeelte dat volledig is ingericht voor kinderen. Ze kunnen er spelletjes doen, knutselen, een beetje rommelen en avonturen beleven. Alles onder professionele begeleiding. Partners van de Kids Zone zijn de Twentenannies, Kunstjam, en Attack Voetbal & Evenementen.

Maak kans op tickets!

Wil jij er op 30 juni graag zij zijn? We mogen 3 Vettt-lezers blij maken met 2 tickets voor volwassenen en 2 tickets voor kinderen. Doe mee en maak dan kans op tickets. Wat moet je doen?

– Laat weten met wie je graag naar het Twentelife Summer Festival gaat (in een reactie onder de blog of op Facebook)
– De winnaars worden maandag 24 juni op de hoogte gesteld.

Meer over het Twentelife Summer Festival

Het Twentelife Summer Festival wordt georganiseerd door Van Deinse Media in Enschede, onder de vlag van haar uitgave Twentelife Magazine. De entree bedraagt € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Twentelife Summer Festival.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
7 Comments
 • Wendy Visscher
  juni 21, 2019

  Lijkt me superleuk om met mijn gezin naartoe te gaan! Een kidszone voor onze meisjes, dat wordt knutselen;) Voor mijn vriend de nieuwste auto’s bekijken en ik ga natuurlijk voor de Boho market:)

 • Gijs
  juni 22, 2019

  Gaaf! Ik zou er naartoe willen met mijn vrouw Anneke en onze tweeling van bijna 3. Het Van Heekpark is een super locatie voor zo’n vet(tt) evenement: heel centraal en toch écht “buiten”. Voor ons inclusief een stukje nostalgie omdat we in dit park als kinderen jaren gekorfbald hebben… Kom maar op met die tickets!! 😀

  • Vettt.nl
   juni 25, 2019

   Gijs, jij bent een van de winnaars. Gefeliciteerd! Je krijgt mail! Groetjes, Yvette

 • Rosanne Lette
  juni 22, 2019

  Super gaaf lijkt me dit met mijn vrouw en onze 2 jongens Pim & Cas en baby Puk ?

 • Amanda B
  juni 22, 2019

  Zo’n leuk evenement bij ons in de ‘achtertuin’, wat een feest! De kinderen gaan zich er ook erg vermaken en dat maakt het nog leuker! Zou vet(t) zijn om hiernaar toe te gaan!

  • Vettt.nl
   juni 25, 2019

   Amanda, jij bent een van de winnaars. Je krijgt mail!

 • Nadia van den Berg
  juni 24, 2019

  Jah! Wij komen graag langs!!?
  Met mijn 2 kids, Luuk en Lente en mn vriendje Bart mag ook wel mee.?