Erve Kleilutte in Enter: hotspot in Twente

Door

Een weekend lang in een vakantiepark met drie collega bloggers. Rosanne van Lifebyrosie was benieuwd of ik daar zin in zou hebben. Zin? Hell yeah! Een heel weekend lang aan Vettt werken en een heel weekend soort van ‘alleen’ met collega-bloggers op pad. Daar kan ik best blij van worden. Ik zie gelijk volmondig ‘ja’! En tijdens dit leuke weekend ontdekte ik gelijk een nieuwe hotspot; vakantiepark Erve Kleilutte is leuk!!!

Toffe samenwerking

Tijdens de workshop ‘Moodboard maken’ die ik vanuit Vettt heb verzorgd, maakte Rosanne en Angelique kennis. Ze deden beiden mee aan de workshop. Anqelique is eigenaresse van vakantiepark Erve Kleilutte in Enter. Tijdens de workshop besprak Rosanne haar idee voor een blogweekend, Angelique was enthousiast en niet veel later was er een datum geprikt. Rosanne nodigde collega-bloggers Melle van Thankgoditsmonday, Josianne van It is a lovely day en mijzelf uit en daar was ineens een hele leuke samenwerking.

Tijdens het schrijven van deze blog zijn onze laatste uurtjes bij Erve Kleilutte aangebroken. Ieder moment was een feestje. Vanaf het moment dat ik alleen in de trein stapte richting Enter (waar ik vergat uit te stappen) tot aan het tot laat in de avond doortikken. Ik realiseer me hoe fijn het is om tijd vrij te maken voor de dingen waar je blij van wordt. En hoe ontzettend fijn en belangrijk het voor mij is om af en toe wat voor jezelf te doen. Herkenbaar?

 

Kleilutte Enter

Ons huis voor het weekend!

Vanaf ons gezellige vakantiehuisje kijk ik uit over een veldje waar een paar kinderen enthousiast rondscheuren op skelters. Het huisje is perfect wanneer je je een paar dagen op wilt sluiten, we zitten vol in de natuur tussen de weilanden en het is hier heerlijk rustig. Veel meer dan bloggen, slapen, eten, lachen, fotograferen, brainstormen en wandelen wordt hier niet gedaan.

Kleilutte Enter

Hard aan het werk wij..

Op zaterdag trek ik vol enthousiasme een hardloop-outfit aan, om 08.30 loop ik hard tussen de Enterse villa’s. Wat een fijne optrekjes heeft Enter, ik kijk mijn ogen uit. Thuis krijg ik dit soort hardloop-plannen echt niet uitgevoerd (ik weet ook niet of ik dat wil). Tijdens een weekend alleen weg is dat ineens prima te doen. Dit soort acties moet je niet overdrijven, dus op zondag sloeg ik over.

Groepsaccommodatie

Niets is minder waar als ik zeg dat deze plek nog veel vetter is als je een locatie zoekt om met een groep van gezinnen met kinderen naartoe te gaan. Het is hier namelijk helemaal té gek voor kinderen, ze kunnen vrij rondspelen. Er is veel groen, er is een te gekke speeltuin, een wagenpark aan skelters, er zijn diertjes, zelfs pony’s en er is een crossbaan. Binnen is er ook nog van alles te doen zoals tafelvoetbal, tafeltennis, airhockey en nog veel meer.

Kleilutte Enter

Vettte Crossbaan

En, een leuke bijkomstigheid het ligt op een half uurtje rijden vanaf Enschede. De huisjes zijn met aandacht ingericht, enerzijds praktisch maar ook écht van deze tijd. Ieder huis heeft een vuurkorf en een mooie terras met eigen parkeerplek.

Erve kleilutte Enter

Mini-kinderboerderij

Omdat het zo dichtbij is haalt Maurice mij hier op. Daar ben ik blij mee. Enerzijds omdat ik op de heenweg met de trein vergeten ben uit te stappen in Goor waardoor ik er 2 uur over deed om in Enter te komen. Anderzijds omdat ik dan gelijk kan kijken of zij het net zo tof vinden als ik nu verwacht. En dat vinden ze, Pippa checkt de speeltuin nog even fietst een rondje op de crossbaan. Ze wil niet weg!

Kleilutte

Pippa pakt nog even haar momentje mee…

 

Vakantiepark Erve Kleilutte Enter

Wat vind ik het gaaf dat Angelique van Erve Kleilutte dit huisje voor ons beschikbaar heeft gesteld. En wat lief dat Rosanne mij ervoor heeft uigenodigd, dankjullie! Mag jij binnenkort een weekend met familie en/of vrienden organiseren en ben je op zoek naar een mooie locatie dan moet je de site van Erve Kleilutte écht even bekijken.

Erve kleilutte Enter

De werkmodus was aan!

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.