VETTTE Hotspot: Heerlijk & Happy in Hengelo

Eindelijk gaat het gebeuren: Hengelo krijgt er een ontzettend leuke tearoom & cadeautjeswinkel bij. Meta en Hiske zijn hun droom achterna gegaan en in mei openen zij Heerlijk & Happy aan de Molenstraat 9 in Hengelo. Vorige week zaterdag mochten zij alvast 1 dagje het pand lenen en was het tijd voor een Pop Up dag zodat zij alles konden laten zien wat zij in petto hebben voor Hengelo en de crowdfunding van start ging. Ik ging een kijkje nemen! En heb je het gemist? De winkel gaat in maart weer voor 1 dag open; zet 2 maart maar vast in je agenda!

Hiske ken ik al een aantal jaren. Nadat ze mij aansprak op de Local Sunday Market omdat zij mij van mijn blog herkende (BN-er momentje hoor!), bleven we online berichtjes over en weer sturen en kocht ik af en toe wat lekkers als ik haar tegen kwam op markten. Een aantal maanden geleden vroegen ze of ik mee wou denken over het idee om een winkel te starten en na een avond brainstormen bij van der Valk zijn we nu maanden verder en is het zover. De openingsdatum van de winkel en tearoom staat vast! Natuurlijk moest ik een kijkje gaan nemen op 2 februari!

Heerlijk & Happy: een nieuwe hotspot in Hengelo!

Het pand aan de Molenstraat ken ik al een beetje van de kinderkledingwinkel die er eerst in zat maar zonder al die kledingrekken lijkt het pand wel 2 keer zo groot. Ze hebben nog niks in de winkel kunnen verbouwen zoals zij dat graag willen gaan doen maar ze hebben enorm hun best gedaan om er een gezellige sfeer te creëren. En dat is zeker gelukt! Van de leuke, felgekleurde bordjes wand tot de prachtige krijtborden, alles straalt gezelligheid uit.

Heerlijk en Happy

Ik plof samen met een vriendin aan een tafeltje en bestel een warme chocolademelk met wat lekkers (fudge en dadelkoek for the win!). Na een tijdje gekletst te hebben bekijken we alles wat er in de winkel verkocht wordt (veel unieke en handgemaakte items) en klets ik bij met Hiske en Meta.

Heerlijk en happy

Heerlijk en Happy

Heerlijk en happy

Het is de hele dag al onwijs druk en mensen zijn zo enthousiast. Hengelo mist echt nog een gezellige plek waar je creatieve en unieke cadeautjes kunt kopen én een lekker zelfgemaakt taartje kunt eten. Een plek waar iedereen zich welkom voelt!

Jij kunt een bijdragen leveren aan het succes van Heerlijk en Happy!

Om dit voor elkaar te krijgen zijn Hiske en Meta een crowdfundings actie begonnen. Word jij ook érg enthousiast van eindelijk een toffe tearoom in Hengelo en zou je deze dames wel een eindje op weg willen helpen? Bekijk dan de crowdfunding pagina om te kijken hoe je, door iets leuks of lekkers te kopen hun kunt steunen.

Hiske en Meta, heel veel succes gewenst met het verwezenlijken van jullie droom!

 

Over Rosanne

Meer blogs van Rosanne lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.