Vettt Bengelfestijn 2016

Door

Nog precies 5 weken (en een beetje) voor het aller-aller-eerste Vettt Event: Het Vettt Bengelfestijn op donderdag 5 mei. Wat vind ik het spannend en ontzettend gaaf tegelijk!
 

Vettt Bengelfestijn?

Yay, een feestje voor de Vettt Bengels. Hooray! Het Bengelfestijn richt zich op kids van 0-8 jaar. Het Vettt Bengelfestijn is een onderdeel van Bevrijdingsfestival Enschede op de Universiteit Twente, georganiseerd door Absolutely Fresh (je weet wel, van o.a Freshtival!). Dit jaar vallen Bevrijdingsdag én Hemelvaartsdag samen, en dat is goed nieuws want grote kans dat jij dan ook vrij bent.
 

Voor wie?

Voor kids die wel van een feestje houden! Lekker dansen, knutselen, hutten bouwen, LEGO bouwen, muziek maken, schmincken en af en toe een springkussentje pakken? Dan willen ze dit niet missen! Enne, als ouder mag je ook mee :-).We zorgen ook voor een plek waar je eventueel een flesje kunt verwarmen, een luier kunt verschonen (mocht het gras te nat zijn 🙂 en waar je kunt voeden. Hoe fijn is dat! De toegang is gratis en het duurt van 12.00 tot 17.00.
 

Vrijwilligers gezocht!

Lijkt het je tof om mee te werken aan het Bengelfestijn? We kunnen nog wat helpende handjes gebruiken op 5 mei. Vind je het tof om met kids te werken, te schmincken, te knutselen en festival-ervaring op te doen? Meld je dan: info@vettt.nl. Heb je andere skills waarvan je denkt dat ze een bijdrage kunnen leveren? Laat het vooral weten!
 

Kom je ook?

Shout it out, hier op Facebook: Vettt Bengelfestijn. Hier blijf je ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het Vettt Bengelfestijn. Voor meer info: Bevrijdingsdag Enschede.
 

Mede mogelijk gemaakt door!

Ik heb een paar supertoffe en creatieve partijen bereid gevonden om mee te helpen aan het Bengelfestijn.

TanteKayTijd
Kay gaat met haar TanteKayTijd gaat de kids voorzien van alle creatieve creaties!

Miljata LEGO Bouwlab
Milja van Miljata’s LEGO Bouwlab gaat LEGO workshops verzorgen. Bouw je eigen tol én battle vervolgens als een malle tegen je vrienden!

De Keukenbengels
Bij de keukenbengels ga je zelf lekkers maken, schuif aan en leef je uit samen met uber-keukenbengel Jorien.

Desert Eagles
Dansschool Desert Eagles komt verschillende dansworkshops verzorgen.

Somnium Music
Muzikale workshops door Nicole van Somnium Music. Nicole gaat met groepen kids versschillende workshops doen waaronder Rhythm on trash en Tovertrommelen!

Niki Photogrphr
Fotograaf Niki Kits Polman zal op de dag zelf aanwezig zijn om zoveel mogelijk bijzonder Vettte momenten vast te leggen

SES Creative
De Enschedese speelgoedfabriek SES Creative stelt allerlei speelgoed beschikbaar. Kleien vanaf 1 jaar, bouwen voor de bouwfreaks, stenen beschilderen en mega bellen blazen!

 

Vettt bengelfestijn

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment
  • Avatar
    Rosie
    april 1, 2016

    ZOOOO gaaf :D!