De Turbo Force Racers van VTech. Racebaan voor kinderen vanaf 5 jaar

De Turbo Force Racers Super Racetrack Set (Wat een mond vol zeg!) is een VTech racebaan voor kinderen van 5-12 jaar. Én genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019. Ik word daar altijd wel door getriggerd en denk dan dat het wel leuk moét zijn… Anders word je niet genomineerd, toch? Maar een racebaan is een racebaan. Nee dus! Want deze Turbo Force Racers werkt met een polsband die praat. Hoe het werkt ontdekte ik samen met Bodhi (5 jaar). Hieronder lees je onze review.

Ingesproken door vlogger Furtjuh

Met een druk op de praattoets van het polsbandje, spreekt de auto 40 coole zinnen en maakt hij racegeluiden. Ingesproken door vlogger Furtjuh. Wie? Ja ik heb dus geen idee, mijn kinderen ook niet trouwens! Maar ik denk dat hij nogal populair is, aangezien zijn samenwerking met VTech. Zodra de racer, die in de polsband opgeladen moet worden door te schudden met je arm, wordt losgekoppeld kan de race beginnen. En met een druk op de Turbotoets racet het autootje ook nog eens met supervermogen.

VTech racebaan - Turbo Force Racer
Bodhi heeft de VTech racebaan onder zijn bed gezet.

De Turbo Force Racers VTech racebaan met looping, schans en tunnel

De Super VTech racebaan heeft vier circuitopstellingen en zo wordt racen nooit saai! Heeft een vriendje of broertje (of vriendinnetje/zusje) ook een auto? Dan kun je, dankzij de brede rijbanen, tegen elkaar racen. Er is namelijk een een dubbele startbaan, een looping, een schans, een transparante tunnel, een spiraalvormige baan en een super stuntbaan. Daarbij is het materiaal lekker stevig en gaat het niet ‘zomaar’ kapot. Heel fijn, want ik heb er zo’n hekel aan dat het met een week alweer stuk is!! Ook fijn is het dat de auto binnen de baan blijft en niet de hele kamer door vliegt!

Ik vind het wel jammer van deze VTech racebaan dat er maar 1 Turbo Racer bij de set zit, want als je met elkaar wilt racen dan heb je nog een polsband en racer nodig. Maar goed, dan heb ik weer een leuk cadeau-idee voor Ravi (8 jaar). En gelukkig zijn er vier kleuren racemonsters: geel, blauw, rood en groen. Is jouw kind gek op raceauto’s en snelheid? Dan is de Super Racetrack VTech racebaan, inclusief een polsband met Racer, hét ultieme cadeau.

Bodhi is fan! Elke avond voor het slapen gaan racet hij nog een rondje over het circuit. Gelukkig kan de baan gewoon blijven staan onder zijn bed. Want ik merk, wanneer je iets uit elkaar moet halen en op moet bergen, er toch minder snel weer mee wordt gespeeld.

Je koopt deze VTech racebaan voor €49,99 bij Bol.com. Wil je meer leuke cadeautips? In deze blog vind je tips voor een jongen van 8 jaar en in deze blog laat je je inspireren voor jongens van 5 jaar.

Turbo Force Racer - VTech racebaan
Dit is toch een superleuk cadeau voor race-liefhebbers?

Deze blogpost over de VTech racebaan is tot stand gekomen in samenwerking VTech. In onze disclaimer lees je hier meer over.

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.