De weekendtips: 16 t/m 18 maart

Door donderdag, maart 15, 2018 0 No tags Permalink 0

17 maart: Open dag Ziekenhuis MST Enschede

Op zaterdag 17 maart organiseert het MST Enschede een Open Dag in het kader van de “Week van Zorg & Welzijn”. Tussen 10.00 en 15.00 uur staan de medewerkers klaar om iedereen op een leuke, laagdrempelige en interactieve manier kennis te laten maken met het ziekenhuis en de zorg die zij hier bieden.

Je kunt via drie routes lopen:
1) Spoed & Spanning
2) Onderzoek & Ontdek
3) Expertise & Ervaring

Check voor meer informatie het Facebook event.

Weekendtips

 

17 maart: Open huis Ozo Heerlijk en A lot of Happiness (Hengel0)

De dames van Ozo Heerlijk en A lot of Happiness, Hiske, Petra en Meta, vieren samen een feestje. Omdat we wel wat mijlpalen te vieren hebben en feestjes altijd een goed idee zijn. A lot of Happiness is een hele toffe webwinkel met eigen atelier en Ozo Heerlijk maakt geweldige lekkernijen.  We zouden het erg leuk vinden als je ook komt, om bij te kletsen, kennis te maken met wat wij doen en te proosten op toffe plannen. De thee staat vanaf 11.00klaar! Meer weten? Op de site van A lot of Happiness vind je meer info!

 

17 maart: Kinderkookworkshop bij Sophie’s Foodclub (Hengelo)

Dit weekend kunnen kunnen kinderen weer meedoen met de kinderkookworkshop bij Sophie’s Foodclub. Het thema van de workshop is ‘Paasbrunch’, kunnen de kinderen straks tijdens Pasen gelijk jullie eigen paasbrunch verzorgen!

 

18 maart: Voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ (Nijverdal)

Misschien ken je dit voorleesboek wel, het is echt fantastisch! De voorstelling heeft al eerder in verschillende Twentse Theaters gestaan en was voor zover ik weet steeds uitverkocht. Zover ik kan zien zijn hier nu nog kaarten voor beschikbaar. Een hele leuke voorstelling voor kinderen van 2-6 jaar, kaarten koop je online voor 10 Euro via deze link. En mocht je nog een geweldig boek zoeken of op zoek zijn naar een leuk cadeau,  dan is dit boek echt een aanrader.

over een mol

Ga Paasknutselen!

Vettt blogger Femke maakte deze leuke DIY met haar 4-jarige. In haar blog vertelt ze je precies hoe je dit doet, leuk voor in het weekend!

Washandkuikens

Maak plannen voor een paasbrunch

Heb je al plannen voor Pasen? We maakten een overzicht met de leukste plekken voor een Paasbrunch. Vandaag ontdekte ik er nog een nieuwe locatie bij, waar ook nog plek is, Klein Afrika in Oldenzaal. Deze is ook toegevoegd aan dit overzicht, get inspired!

Wandelen bij Het Hulsbeek (Speelbos)

Volgens mij zijn er best veel mensen die deze plek nog niet kennen, bij het Hulsbeek is een heel leuk speelbos. Je loopt er eigenlijk doorheen en komt allerlei leuke speel- en klimactiviteiten tegen. Het is op zich wel handig om wat droge kleren mee te nemen, voor het geval dat :-). Ik schreef er eerder al een blog over. Voor meer inspiratie voor leuke plekken om te wandelen kun je deze blog nog even teruglezen!

 

Hulsbeek

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.