Weekendtips: 9 t/m 11 oktober

Door

Woensdag 7 oktober is De Kinderboekenweek van start gegaan. Met het thema “Raar maar waar” worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo ook dit weekend. Veel van de weekendtips hebben dan ook iets met De Kinderboekenweek te maken. Erg leuk! En er zijn echt veel dingen te doen…kijk maar 🙂
 

10 oktober: Raad eens Hoeveel ik van je hou (Goor)

Op zaterdag 10 oktober kun je bij De Reggehof in Goor naar de voorstelling “Raad eens hoeveel ik van je hou”. Bekend van tv en van de prachtig geillustreerde kinderboeken. Kaartjes kosten €15 en zijn online te bestellen: De Reggehof.
 

10 oktober Kinderboekenweek: Dikkie Dik (Oldenzaal)

Tijdens de Kinderboekenweek komt Dikkie Dik langs in Oldenzaal. Superleuk natuurlijk! Kijk voor meer informatie op de website van Boekhandel Broekhuis.
 

10 oktober: Proefjes doen en Robots bouwen (Bibliotheek Hengelo)

In het kader van het thema van de Kinderboekenweek “raar maar waar” kun je bij de Bieb in Hengelo gratis activiteiten doen. Je gaat op ontdekkingsreis en gaat allerlei spannende proefjes doen en er worden robots gebouwd. Het is gratis, wil je zeker zijn van een plekje kom dan op tijd. Kijk voor meer informatie op de site: Kinderboekenweek Bibliotheek Hengelo.

 

10 oktober: Muzikale Kinderworkshop (Bibliotheek Enschede)

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar geeft Kees van Dijk een Muzikale Kinderworkshop van 13.30 tot 15.00. Het thema is “Raar maar waar…”. Dus tijd voor een raar boek met rare muziek! Kees is een doogewone dinosaurus met een doodgewoon gezin. Maar ‘s avonds vertelt hij de meest fantastische verhalen. Luister mee naar zijn verhalen en doe een spel met “rare” muziek! De kosten bedragen 2 Euro en het is belangrijk je vooraf aan te melden. Kijk hier voor meer informatie: Bibliotheek Enschede.
 

10 oktober: Workshop ‘Bijzonder Beesten’ (Enschede, Hengelo en Almelo)

Zaterdag geeft Natura Docet Wonderryck Twente in het kader van de Nationale Kinderboekenweek de workshop ‘Bijzondere Beesten’. Dit vindt plaats bij Boekhandel Broekhuis Enschede, Hengelo en Almelo van 14.00 tot 16.00. Voor meer informatie: Kinderboekenweek Broekhuis.

 

10 en 11 oktober: Rommelmarkt, Vliegveldmarkt (Enschede)

Persoonlijk vind ik het een ramp om hier met kinderen te lopen maar het is waarschijnlijk wel een top-plek om alvast wat cadeautjes voor Sinterklaas in te slaan :-). Rommelmarktjes vind ik vaak wel tof, maar dan laat ik Pippa lekker thuis!

Voor meer informatie: Vliegveldmarkt Twente

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.