Zoek Het Maar Uit: Cultuuraanbod voor kinderen in Enschede in 1 overzicht!

Door

Zo, dit is handig. Helemaal voor jou als je net als ons altijd op zoek bent naar leuke uitjes en activiteiten! Je hoeft voor het culturele aanbod in Enschede niet meer op allerlei verschillende plekken te zoeken. Vanaf nu vind je namelijk alles op 1 plek!

Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Theater Sonnevanck, Concordia,  Bibliotheek Enschede, Metropool, De Museumfabriek, Tetem, Kaliber en Theatermakerij Enschede hebben hun handen ineen geslagen met het online platform: Zoek het maar uit! Bij Zoek het maar uit zie je direct wat er de komende tijd allemaal te zien is – én voor wie. Of je nu 2 of 12 jaar bent, een workshop of een andere activiteit zoekt, voor iedereen zit er wel iets bij.

Voorstellingen, workshops en films voor kinderen in Enschede

Gaat jouw kind naar school in Enschede? Dan is de kans groot dat je de folder via school hebt gekregen. In de brochure, of de Digitale brochure Zoek het maar uit vind je een heel handig overzicht met wat er te doen is.

Zo draaien er deze films bij Concordia, bekijk je de mooiste voorstellingen in het Wilminktheater, en kun je naar het MaakMeeLab van Tetem en zijn er tijdens de vakanties allerlei workshop bij De Museumfabriek! Klik op de afbeelding hieronder om naar de digitale brochure te gaan.

De familiemusical Charlie and the Chocolate Factory komt naar Enschede. Er zijn weer open huizen bij Kaliber Kunstenschool, de Theatermakerij organiseert een filmdag en theater Sonnevanck komt weer met een nieuwe voorstelling.

Charlie and the Chocolate Factory

Techniekliefhebber?

Heb jij een techniekfan in huis? Dan is een bezoek aan Tetem of aan één van de workshop bij de Bibliotheek Enschede te gek. Eigenlijk moet je even zelf een kijkje nemen. Want de meest actuele informatie vind je zelf gemakkelijk op de pagina van Zoek het Maar uit.

Voor de allerkleinsten

Het aanbod van Zoek het maar uit is echt voor alle leeftijden. Voor de allerkleinste cultuurliefhebbers is Zin in Zondag terug en een aanrader. Muzikale voorstellingen voor de allerkleinsten en in het gemoedelijke Vestzaktheater. Zoals Coco kan het! (2+) op 26 februari.

Overzicht van culturele activiteiten in Enschede t/m april

Op het platform Zoek het maar uit vind je alle activiteiten t/m april. Wij zijn er blij mee! Ook handig voor wanneer je een ‘ervaring’ wil geven aan een jarig kind. Want hoe cool is het om in plaats van een cadeau bijvoorbeeld tickets voor Charlie & The Chocolate Factory te geven. Cool he? In februari staat de musical maar liefst 11 dagen in Enschede!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *