De leukste uitjes in Twente: een overzicht!

Door

De bloggers van VETTT zijn altijd op zoek naar de leukste uitjes in Twente. Iedere donderdag (m.u.v de vakanties) delen wij de weekendtips. En bijna dagelijks schrijven wij artikelen om ouders in Twente te inspireren.

Leuke uitjes met kinderen in Twente: wandelen

Wij trekken er graag op uit met de kinderen. Maar wat zijn nou echt leuke plekjes om met kinderen te wandelen? En dan het liefst plekjes waar je na de wandeling ook nog even kunt nagenieten, op een plek waar (als het even kan) ook nog een speeltuin is. Oh wat houden wij daarvan. Lees hieronder een aantal plekjes die absolute aanraders zijn. Het complete overzicht van blogs die we over wandelen in Twente schreven lees je hier.

Woodys Holten
De entree naar het bos van Daantje Das naast Woody’s in Holten.

Leuke uitjes in Twente en omgeving: binnen en buiten

Er zijn zoveel fijne plekken om met het gezin naartoe te gaan. In de categorie ‘er op uit‘ vind je een compleet overzicht. Kijk hier voor een binnenuitje met kinderen en hier voor een buitenuitje met kinderen.

Leuke uitjes in Twente: speeltuinen

De favoriet van kinderen: een leuke speeltuin! En als de kinderen het fijn hebben dan zit jij er meestal ook prima bij. Onze favoriete plekken waar kinderen fantastische kunnen spelen vind je in dit overzicht: leuke speeltuinen in Twente. Een aantal absolute favorieten:

  • De Hooge Esch in Buurse, waar je ook pannenkoeken kunt eten!
  • De Troubadour in Tubbergen. Tevens een restaurant met binnen- en buitenspeeltuin.
  • Van Doorn en Doorn in Enschede. Een heerlijke lunchplek met kleine maar ozo fijne buitenspeeltuin!
hooge esch
De buitenspeeltuin bij Erve Hooge Esch

Wil je nog meer tips en inspiratie ontvangen voor leuke uitjes in Twente?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en word automatisch op de hoogte gehouden van al het leuks dat er in Twente te doen is!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.