Van Doorn en Doorn: Topplek om te genieten van een lunch met kids

Door

Ze zitten er al sinds april 2018, maar eerlijk gezegd had ik nog nooit van Van Doorn en Doorn gehoord. En dat is superjammer, want als ik eerder van deze hotspot geweten had, dan had ik het al veel vaker een bezoekje gebracht. Dus voor alle moeders (en vaders) die het nog niet kennen, deze toffe plek moet je echt bezoeken! Je kunt er heerlijk eten én kinderen kunnen er spelen in de speeltuin waar je vanaf het terras zicht op hebt.

Hotspot Van Doorn en Doorn

Via fotografe Stefanie Spoelder, stuitte ik op prachtige foto’s van het eten bij Van Doorn en Doorn en dacht daar moet ik naartoe!De eigenaren van Sprakel in het Bos hebben een boerderijtje in de hippe wijk Roombeek omgebouwd tot een heel tof restaurant. De keuken is beschreven als “healthy food with a guilty pleasure” en ze hebben twee grote speeltuinen voor de deur, do I need to say more? Ik was gelijk om toen ik dit las en besloot hetzelfde weekend nog die kant op te gaan voor een lunch. Wat een verrassing!

Van Doorn en Doorn

Interieur van Doorn & Doorn

Voor kinderen

Deze boerderij ligt middenin de woonwijk Roombeek, wat betekent dat je er gratis kunt parkeren (kun je weer een extra drankje bestellen ;)). Ook hoef je niet ver te lopen naar Van Doorn en Doorn, ideaal als je met kleine kinderen bent. Onze peuter was dolenthousiast bij het zien van de speeltuinen. Het zijn grote klimtoestellen, dus er is meer dan genoeg vermaak voor kids. Bij binnenkomst zijn we onder de indruk van het toffe interieur. Het personeel verwelkomt ons vriendelijk en voor ons zoontje is er een kist met speelgoed en kleurboeken.

Van Doorn en Doorn

De kaart van Van Doorn en Doorn

De kaart is divers en anders dan anders. Er staat zoveel lekkers op, dat het lastig kiezen is. Alleen dat al is een goede reden om nog een keer terug te gaan! Wij bestelden de ‘Eggs Twente’ (uitsmijter met bacon) en de ‘Norwegian’ (gepocheerde eieren met gerookte zalm, avocado en huisgemaakte hollandaisesaus). Het ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook heel erg lekker. De vers gemaakte smoothies zijn ook aan te raden (mits je van healthy smoothies houdt)!

Van Doorn en Doorn

Van Doorn en Doorn

Topplek

Wij waren na ons bezoek zo enthousiast dat we zeker de rest van de kaart gaan proberen. Van Doorn en Doorn is echt een topplek! Niet alleen voor gezinnen, maar ook voor opa’s en oma’s of om eens af te spreken met je vriendinnen.
Oooh, had ik al verteld dat ze ook nog een terras hebben? Dus zodra de zon tevoorschijn komt, pak dat zonnebrilletje en ga heerlijk vertoeven op het terras hier! Wil je meer weten over deze hotspot? Check dan vooral even de website van Van Doorn en Doorn, daar kun je alvast een kijkje nemen in de kaart en daar vind je de openingstijden.

Van Doorn en Doorn

Nog meer fijne plekken waar je lekker kunt eten en kinderen kunnen spelen

Hou jij er ook zo van? Lekker ergens wat eten waar het ook leuk is voor kinderen? Ik was laatst bij Woody’s Holten waar we een lunch combineerden met een wandeling door het bos van Daantje Das. Eerder schreven we op VETTT ook al over plekken waar je met kinderen lekker kunt eten, die hotspots vind je in dit overzicht: uit eten met kinderen in Twente. En heb jij nog tips? We horen ze graag!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.