Een leuk uitje in Enschede? Check deze te gekke activiteiten bij Concordia!

Door

In de binnenstad van Enschede vind je Concordia. Bij Concordia kun je terecht voor films, theater, kunst en exposities. Eigenlijk voor alle leeftijden, maar Vettt houdt uiteraard altijd het kinderaanbod in de gaten.

Hoe leuk is het om samen met jouw kind(eren) naar een voorstelling te gaan. En er zijn al voorstellingen voor de allerkleinsten. Voor de komende periode staan er een aantal mooie voorstellingen én een bakfietsbios op de agenda: deze delen we graag met jou!

Zin in Zondag!

Zin in Zondag! Is een terugkerende activiteit. Met een aanbod van voorstellingen voor de jongste theaterbezoekers. Ze worden steeds populairder en raken vaak uitverkocht. Dus niet te lang wachten. De voorstellingen vinden plaats in het gezellige kleinschalige Vestzak Theater, lekker overzichtelijk en intiem. En dat is fijn want voor veel kinderen is het hun eerste theaterbezoek.

Zondag 26 maart: Zin in Zondag! Op muzikale reis met Jeritza (3 plus)

Hou je van muziek? Hou jij van bewegen? Hou jij van zingen? Hou jij van gezelligheid? Ga dan mee op een muzikale reis met Jeritza! Jeritza schrijft liedjes speciaal voor kinderen. Iedereen is van harte welkom en mag gezellig mee doen!

Datum: zondag 26 maart
Tijd: 11.00 uur
Prijs: € 8,50 (t/m 12 jaar) en € 12,50 (12+)
Tickets: Via deze link

kindervoorstellingen bij concordia

Zondag 23 april: Zin in Zondag! – Het Muizenhuis (3 plus)

De voorstelling ‘Het Muizenhuis’ is gebaseerd op de boekenreeks Het Muizenhuis van Karina Schaapman. Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en er over te zingen. Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam & Julia na de reis ook weer thuis komen, beseffen ze: Thuis is waar je je muis voelt.

Datum: zondag 23 april
Tijd: 11.00 uur
Prijs: € 8,50 (t/m 12 jaar) en € 12,50 (12+)
Tickets: Via deze link

kindervoorstellingen bij concordia

Met je Bakfiets naar de bios: de Bakfietsbios Drive-In is terug! (4 plus)

Na het succes van de uitverkochte bakfietsbios Drive-in van vorig jaar is ‘ie terug: op zondag 30 april kun je weer met je fiets naar de Bios! Een samenwerking tussen Metropool, Landewé en Concordia. Met popcorn, limonade en een DJ (bij de prijs inbegrepen!). Een onvergetelijke ervaring! De film die af gespeeld wordt is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Datum: zondag 30 april
Tijd: 13.00 uur
Prijs: € 16,00 per bakfiets (1 volwassene en 3 kids). Je komt op je eigen bakfiets.
Tickets: Via deze link

kindervoorstellingen bij concordia

Zondag 21 mei: Zin in Zondag! – Streep Rol Wiel (2 plus)

In Streep Wiel Rol nemen een danser en een muzikant je mee op een speelse ontdekkingstocht. Deze avontuurlijke voorstelling voor jonge kinderen en hun volwassen begeleiders is een ode aan beweging, onderzoeken en ervaren.

Datum: zondag 21 mei
Tijd: 11.00 uur
Prijs: € 5,00 (t/m 12 jaar) en € 10,00 (12+)
Tickets: Via deze link

Alle kindervoorstellingen in Enschede in 1 overzicht via Zoek Het Maar uit

Concordia maakt onderdeel uit van Zoek Het Maar Uit, een initiatief van culturele organisaties in Enschede waar alle activiteiten voor kinderen verzameld worden. Superhandig! Via deze blog lees je er meer over: Zoek Het Maar Uit.

Tip: geef een kindervoorstelling cadeau!

Wil je écht iets bijzonders cadeau geven aan een jarig kindje, je jarige partner, je ouders of een vriendin? Geef eens een voorstelling cadeau! Hoe leuk is het voor opa of oma om samen met kleinkind naar een voorstelling te gaan!

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.