De weekendtips: 15 t/m 17 juli

Door

WEEKEND!!! En voor veel Twentenaren: Vakantie. Heerlijk! Voor de mensen die dit weekend nog lekker in Twente zijn hebben we weer tips voor jullie verzameld:

Zaterdag 16 juli: Fields of Joy Festival (Het Hulsbeek, Oldenzaal)

Een festival dat zich richt op mensen van mijn leeftijd en daarboven en daaronder. Hoe fijn is dat! Kids zijn ook nog eens welkom, dus mocht je het leuk vinden om samen met de kinderen een feestje te vieren…het kan! Ik heb persoonlijk andere plannen maar gastblogger Stephanie gaat Fields of Joy testen met kids, ik ben heel benieuwd! Maryke schreef eerder een blog over haar bezoek vorig jaar aan de eerste editie.

Zondag 17 juli: Doe-middag Kinderboerderij Het Kukelnest (Goor)

Iedere derde zondag van de maand worden er bij Het Kukelnest leuke doe-middagen georganiseerd. Neem voor meer info een kijkje op de site: Kinderboerderij Goor.

Zondag 17 juli: Emma en Casper op Safari (Concordia, Enschede)

Tijdens de zomervakantie wordt iedere zondag de film ‘Emma en Casper op Safari’ vertoond. Staat op mijn to-do-lijstje! Voor meer informatie: Casper en Emma Concordia.

 

Zaterdag 16 en zondag 17 juli: Stadsstrand Enschede

Komend weekend kun je weer genieten van het stadsstrand bij de Performance Factory in Enschede. Een supergaaf initiatief, je kunt lekker in je strandstoel neerstrijken terwijl de kids met zand en water spelen. Top idee! Voor meer informatie en foto’s kijk je op de facebook sites: Stadsstrand Klein Berlijn.

Hele zomervakantie: De Vlinderfabriek (Twense Welle)

De hele zomer vind je in museum De TwentseWelle ‘De Vlinderfabriek’, met (ontpoppende) rupsjes, een vlindertuin en allerlei gave activiteiten die binnen dit thema passen. Voor meer info: De Vlinderfabriek.

Nog meer Zomerse tips!

Naast bovenstaande evenementen is er natuurlijk nog veel meer leuks te doen. Vettt’s favorieten zijn verzameld in de Vettt Zomerspecial, deze lees je hier: Vettt Zomerspecial. 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.