De weekendtips: 20 t/m 22 mei

Door

Een bijzonder weekend want dit hele weekend staat in het teken van Fete de la Nature. Dit jaar vindt het plaats op 21 en 22 mei en worden er door het hele land groene evenementen georganiseerd. Zo ook in Twente! Daarnaast zijn er nog vele andere leuke dingen te doen aankomend weekend. Lees mee!
 

21 Mei: Ibiza markt (Hengelo)

Zaterdag kun je in de binnenstad van Hengelo een bezoekje brengen aan de Ibiza markt. Deze markt trekt door het hele land en strijkt zaterdag neer op Hengelose bodem.. Op de Ibiza markt kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten wat gerelateerd is aan Ibiza lifestyle en fashion maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibiza sounds! Misschien niet zozeer voor de kindjes, maar meer iets voor de moeders :-).
Voor meer info check je het Facebook event: Ibiza markt Hengelo.
 

21 Mei: BAM! Festival Hengelo

Een laagdrempelig gratis festival dat plaats vindt in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Eerlijk is eerlijk, de line-up zegt mij niet zoveel. Dat kan ik met mijn muzikale kennis te maken hebben :-). Ik ken alleen Roots Creation, maar dat is dan wel weer een erg goede band! Maar ik hoor alleen maar mensen erg enthousiast over dit festival en het schijnt ook nog eens erg leuk met kids te zijn. Er zijn verschillende podia en er is een theatertent. Daarnaast wordt er kindertheater gegeven, er zijn dansworkshops en nog veel meer. Mocht je je kids meenemen, lees dan eerst even de blog die Maryke schreef over festivaltips met kinderen.
 

22 Mei: Local Sunday Market (Hengelo)

Een paar keer per jaar een favoriet: De Local Sunday Market! Hij vond eerder plaats in de Oude Polaroid Fabriek in Enschede maar dit keer voor de eerste keer op deze nieuwe locatie in Hengelo. Een supertoffe creatieve markt waar voor iedereen wel wat leuks te doen is. Aanrader! Voor meer info check je de Facebook page: Local Sunday Market Hengelo. En leuk om te weten, gastblogger Maryke staat er ook met haar creaties!

Weekendtips

Maryke (middelste) is dit weekend ook te vinden met haar stand op de Local Sunday Market!

 

22 Mei: Knapzak Picknick Atelier Natuurlijk (Enschede/Oldenzaal)

In het kader van Fete de la Nature organiseert Atelier Buitengewoon op 22 mei 2016 aan de Wiggersbosweg 25 Enschede de Buitengewone Knapzakpicknick. Tussen 12:00 en 18:00 uur ben je welkom om bij het Atelier een mooie knapzak te komen halen, die te laten vullen met lekkers naar keus, om daarna met je knapzak te gaan wandelen en picknicken. Atelier Buitengewoon vind je in de buurt van Golfbaan Het Sybrook, een ontzettend mooie buitenlocatie! We waren hier al eens eerder voor een lichtjestocht.

 

21 en 22 Mei: Fete de la Nature

Door het hele land worden er dit weekend evenementen georganiseerd die in het teken staan van de natuur. Zo ook in Twente. De Knapzak Picknick is er één van maar er wordt nog veel meer georganiseerd. Neem een kijkje op de website voor een overzicht van alle activiteiten: Fete de la Nature.

Fijn weekend voor jullie allemaal! Heb je nog aanvullingen? Laat gerust een berichtje achter…

Groetjes,

Yvette

Op zoek naar uitjes voor de zomervakantie?

Klik hier voor meer dan 40 tips en uitjes voor jouw zomervakantie in Twente.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.