100% ecologisch je auto wassen? Met HYGENIQ kan het!

Door

Ecologisch je auto wassen? Dat wassen van de auto is niet persé mijn afdeling hoor. Maar mijn vriend is er maar wat blij mee met deze producten van HYGENIQ. Met deze schoonmaakproducten voor de auto was je jouw auto namelijk op een verantwoorde manier.

De geluksvogel kwam een tijdje geleden in huis met een nieuwe auto. Gekregen van iemand die hem ook ooit gekregen heeft. Gek genoeg stond een unieke auto al heel lang op zijn ‘wish-list. En uniek is de auto zeker, kijk maar hieronder :-). Hij stond een hele tijd stil voor de deur, maar sinds een weekje is hij door de APK, en kan er in gereden worden, dus het echte poetswerk kan nu ook beginnen.

Ben jij (of is je partner) ook van een blinkende auto, lees dan vooral door want je kunt kans maken op een Car Care set van HYGENIQ.

Ik vind het zo’n tof autootje. Er zit wel heel veel werk aan,
maar op deze foto zie je dat niet zo :-).

De producten van HYGENIQ: milieuvriendelijk!

Deze nieuwe aanwinst, die willen we dus het liefst op een verantwoorde manier voor het huis zelf kunnen wassen. En met deze auto schoonmaak set van HYGENIQ kan dat!

Het merk HYGENIQ heeft veel verschillende schoonmaakproducten voor allerlei schoonmaakklusjes. Zowel voor binnen- als buiten. Alle producten zijn 100% ecologisch en dus 100% veilig voor je tuin, planten, je kinderen en je huisdieren. Goed om te weten: het verontreinigt het grondwater niet, bevat geen chloor, bleekmiddel of giftige stoffen en alle producten hebben een langdurig resultaat. En wat helemaal leuk is: HYGENIQ is verkozen tot product van het jaar 2020 en het is een Twents bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Enschede!

In eerdere blogs lees je de ervarigen met andere HYGENIQ producten. Vettt blogger Maryke schreef over het lenteklaar maken van de tuin met producten van HYGENIQ. En Anique testte de schoonmaakproducten voor in huis van HYGENIQ®, hier lees je haar ervaring.

Ecologisch je auto wassen met de Car Care set: biologisch afbreekbaar en recyclebaar

Met de Car Care set kun je de hele auto onderhanden nemen, gelijk aan de slag dus! De Car Care set bestaat uit 4 producten:

 1. 3-in-1 Autoshampoo
 2. Autoruitenreiniger
 3. Velgenreiniger (spray fles)
 4. 3-in-1 Easy Car Wax

De producten zijn los te verkrijgen bij Bol.com of als complete set. Goed vaderdags cadeau ook :-).

Wat vinden we van de auto schoonmaakproducten van HYGENIQ?

Ik las wat reviews op de beoordelingssite Kiyoh, ik hou van reviews. Mensen zijn enthousiast over de producten van HYGENIQ, de producten krijgen ontzettend goede beoordelingen. Wat me opvalt is dat ik meerdere keren lees dat je de gebruiksaanwijzing goed moet lezen. Anders gebruik je al snel te veel (zonde!) of je gebruikt het product niet op de juiste manier.

Het daadwerkelijke schoonmaken van de auto besteed ik aan ‘hem’ uit. En eerlijk, hij is blij hoor met zijn mooie schoonmaakset en de blinkende auto die het hem oplevert! Absoluut een aanrader, heel prettig in gebruik en het maakt ontzettend goed schoon. Goed de gebruiksaanwijzing lezen én gaan! Te gek dat je op deze manier je auto verantwoord schoon kan maken en dat de kwaliteit van de producten zo goed is!

Hygeniq Car Care

Wil jij ook ecologisch je auto wassen? Maak jezelf of iemand anders blij met zo’n fijne Car Care set van HYGENIQ?

We mogen een set weggeven aan onze lezers. Kans maken op deze site? Meedoen is simpel:

1. Reageer hieronder of onder onze Facebook post en laat weten voor wie je de set wilt winnen.
2. De winnaar maken we donderdag 17 juni hier bekend (zo heb je de set nog op tijd voor vaderdag).

Meer weten over de producten van HYGENIQ?

HYGENIQ heeft naast dit product waarmee je ecologisch je auto kunt wassen, allerlei andere ecologische schoonmaakproducten op de markt gebracht. Het is een jong bedrijf dus volop in ontwikkeling. Zo hebben ze ook handgels & zeep, schoonmaakproducten voor in de keuken, voor in de woonkamer, badkamer, probleemoplossers en outdoor producten.

Onlangs ontwikkelden ze ook de alcoholvrije handreinigers (BIOSAFE®, een handgel die ook veilig is voor kinderen en het product tevens succesvol getest tegen COVID-19!

Op de website van HYGENIQ vind je een overzicht van alle producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De producten zijn te koop bij Bol.com maar ook bij vestigingen van Albert Heijn.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
12 Comments
 • Kim Heutman
  juni 3, 2020

  Mijn man (Matthijs Heutman) wil graag autowassen voor de deur, maar niet alles is verantwoord om te gebruiken, want je spoelt een hoop rotzooi terug het riool in.
  Nu zie ik dit voorbij komen, dit is dus wat we het laatst over gehad hebben en wat we zoeken. Milieuvriendelijke auto producten.
  Perfect.

 • Margriet Oranje
  juni 4, 2020

  Ik wil dit heel graag winnen voor mijn zwager. Hij is zo lief voor mijn zus en zijn drie kinderen <3

 • Elice
  juni 6, 2020

  Heel tof om deze te winnen voor mijn man ?

 • Tineleke
  juni 7, 2020

  .
  .
  ?✌?⭐️Dag Yvette ⭐️✌??
  .
  Dit is zo een perfecte prijs dat ik iets bijzonders wilde doen en niet enkel liken en delen, dat mag he haha dus schreef ik een carwashgedicht❤️
  .
  Liefste papa
  .
  ‘k Heb jou hier moeten taggen
  ja, ik heb iets fijns te zeggen ?
  De auto’s wassen vind je fijn:
  elke zondag zeepfestijn ?
  Van wieldoppen tot stuur:
  het kost je een paar uur ⏱
  Ik vind dat overdreven,
  dus ‘k wil je dit graag geven ?:
  Yvette biedt dit setje aan,
  dus zal het wel sneller gaan ?
  Vandaar dus m’n idee:
  ik doe aan de wedstrijd mee ?!
  Voor ‘n auto met veel glans,
  waag ik hier m’n kans ✨
  En met de gewonnen tijd,
  is ‘t genieten van ‘t ontbijt ?!
  #auto #autowassen #wasbeurt #soppen #stralendmooi #hygenic #vettt

 • Daphne
  juni 14, 2020

  Voor mijn man! We zijn afgelopen week ouders geworden van onze tweede dichter en hij heeft mij in de eerste dagen zo ontzettend goed gesteund! Nou verdiend hij het om een dagje in het zonnetje te staan ?

 • Esther
  juni 14, 2020

  Voor mijzelf! Ik hou van een schone auto!

  • Vettt.nl
   juni 16, 2020

   haha :-), groot gelijk!

 • Rachel
  juni 15, 2020

  Vaders zoals mijn lieve vader Jos Aben zijn kostbaar, hij is namelijk onvervangbaar. Ik heb een vader met hart én handen, een vader die blust ‘al mijn branden’. Mijn vader lost alle klusjes ?‍♂‍ probleemloos op, wat mij betreft zie ik dat graag terug in een krantenkop. Zijn creativiteit en handigheid bespaart mij veel geld, daarom vind ik hem echt een held. Voor een goed gesprek en wijze raad kan ik altijd bij hem terecht, hij biedt een luisterend oor en is oprecht. Ik wil hem graag laten blijken dat ik dankbaar ben voor wat hij voor mij doet en hoe hij mij liefdevol heeft opgevoed. Hij gunt een ander veel en staat altijd voor anderen klaar, dat vind ik als dochter een prachtig gebaar ✨ Ik duim dat ik nog heel veel mooie herinneringen met mijn lieve vader mag gaan maken, want ik wil hem echt nooit kwijtraken. Samen gaan we regelmatig gezellig op pad, samen mountainbiken, borrelen, naar een concert of naar de stad. Elke dag leert mijn vader mij weer iets, zoals hoe ik kan sleutelen aan mijn auto en fiets. Mijn vader bezit zoveel talenten, hij is de vader met de beste ingrediënten. Zorgzaam, slim en lief en soms een tikkeltje impulsief. Hij werkt ontzettend veel en hard, hij is grappig en heeft een hartverwarmend hart. Kortom hij is de beste vader en een mooi mens, veel liefde, geluk en gezondheid is wat ik hem wens. Ik hoop dat ik hem dit schitterende Car Care set van HYGENIQ mag gaan geven, want hij is een van de allerliefste in mijn leven! ?

 • Bonnie
  juni 15, 2020

  Voor mijn vriend Michiel; papa van Arend. Sinds kort is hij vrij op maandag; wat zouden ze het gaaf vinden om dan de oude legerbus te poetsen met zulke verantwoorde middelen

  • Maurits Kamphuis
   juni 18, 2020

   Dat is wat voor mij als vader zijnde met een gewassen auto ben ik gestroomlijnder over straat en verbruik minder brandstof en beter voor het milieu!!..
   kortom muj hem