Valentijnsdag: inspiratie voor een gepersonaliseerd Valentijnscadeau!

Valentijnsdag..stiekem vind ik het altijd wel leuk. Want ondanks alle tegenargumenten: ‘Het gaat alleen maar om de commercie! (niet mijn woorden :), is het toch altijd leuk om iemand te laten weten dat je diegene lief vindt!

Gepersonaliseerd valentijnscadeau

Eigenlijk maak ik elk jaar met Valentijnsdag wel iets liefs, roze en zoets met de kinderen voor papa en de oppas. Dit jaar mochten wij wat uitzoeken op de site van Smartphoto. Op deze site zijn allerlei fotocadeaus te vinden, dus superpersoonlijk! En wat veel keuze! Samen met de kinderen heb ik op de site rondgekeken en we waren het er wel snel over eens dat het wel echt wat te maken moest hebben met Valentijnsdag! Jurre vond het leuk om papa iets te geven wat hij op zijn bureau of nachtkastje kan zetten, dus kozen we voor een fotoblok met glitters. In dit blok, boordevol met glitters en hartjes plaatste ik een foto van de kinderen. Succes verzekerd lijkt me…

Bestellen is zo gedaan!
Bestellen is zo gedaan!
Valentijnsdag: foto's, hartjes en glitters voor papa!
Glitters en hartjes!

Foto’s in een doosje

Naast het fotoblok kozen we ook voor ‘foto’s in een doosje‘. In het zelfgekozen doosje komen zitten allemaal kleine fotootjes in met een leuke achtergrondprint. Leuk om mee te nemen!

Losse foto's
Leuk al die losse fotootjes!

Handig!

Wat ik erg handig vond was dat ik de fotoproducten vanaf mijn mobiel kon bestellen. De foto’s voor in het doosje kon ik selecteren in mijn fotoalbum en zo uploaden naar de site. Zo gepiept.

Nog even geduld…

En nu nog even wachten! Guusje gaf de cadeautjes het liefst meteen aan papa, maar nog even geduld tot Valentijnsdag! De bestelling had ik binnen een paar dagen in huis. Dus als jij nog iets cadeau wilt geven, je hebt nog de tijd om iets leuks uit te zoeken! Veel plezier met geven en een hele fijne Valentijnsdag!

Valentijnsdag: ons cadeautje is alvast geslaagd!
Dit zal papa vast leuk vinden!

Over Famke

Meer blogs van Famke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.