In the picture: de gastbloggers

Door

Toen ik in april 2014 met Vettt begon wist ik nog niet precies welke kant het op zou gaan. Wat ik wel wist, was dat het me erg tof zou lijken om met gastbloggers te werken. Natuurlijk uit praktisch oogpunt, want het is nou eenmaal niet te doen om wekelijks op pad te gaan. Maar ook omdat ik ervan hou om samen te werken. Een half jaar geleden plaatste ik een oproep “gastbloggers gezocht”.

 

Superveel enthousiaste reacties!

Dat leverde ontzettend veel reacties op, zo ontzettend leuk. Waarvoor nogmaals mijn dank! Helaas kon ik niet iedereen een plekje bieden. Ik vond het belangrijk om het persoonlijk te houden. Vooraf heb ik iedereen afzonderlijk ontmoet en we inmiddels ook al een keer met (bijna) iedereen een avondje samen gezeten. Bij de zoektocht naar gastbloggers heb ik geprobeerd een variatie te vinden in interesses, woonplaats en leeftijd(en) van kinderen. Ze zijn nu allemaal al aan het bloggen voor Vettt en wat ben ik blij met ze! Tijd om deze Twentse bloggende moeders aan jullie voor te stellen, meet the team!


Stephanie

Stephanie heb ik ooit ‘ontmoet’ op Instagram. Dat is ruim een jaar geleden. Ik moet altijd ontzettend lachen om haar teksten. Stephanie is moeder van 2 jongens (1 en 4) en woont zeer binnenkort in Hengelo. Ze blogt op haar eigen blog Wolferien, lifeblog van een badass burgertrut. Check hier haar best gelezen blog op Wolferien: Dus dit is houden van.

Stephanie Wolferien

Stephanie en haar zoon Boaz

Heleen
Heleen kwam ik tegen via Facebook. Waar ik haar blog heb ontdekt. Heleen is moeder van een meisje (bijna 1) en een jongen (bijna 6) en blogt op Als niks zeker is is alles mogelijk. Haar teksten hebben me al een paar traantjes lichter gemaakt. Haar teksten zijn oprecht, grappig, vertederend, ontroerend en eerlijk met het hart op de tong. De best gelezen blogpost van Heleen is: Mijn geheim en ik.

Heleen

Heleen op blogtrip in Hellendoorn, let vooral op het voorste gezichtje 🙂

Andrea
Toen het oproepje op Facebook verscheen over mijn zoektocht naar gastbloggers kwam er ook een reactie van Andrea. Andrea woont in Enschede en heeft twee zoons (4 en 7 jaar). Ze heeft een erg mooi blog, Autumn 10. Ik denk dat Andrea wel de creatiefste van ons allemaal is. Ze bakt wekelijks met haar 4-jarige zoon. En op haar blog vind je allerlei DIY’s, leuke dingen met kids, recepten en meer. Dit is haar best gelezen blog: Kindertraktatie met spikkels.

Andrea

Andrea tijdens een van haar bak-avonturen met haar jongste zoontje

 

Anne
Anne is single-moeder van een meisje en een jongen (5 en 7 jaar), ze wonen met z’n drietjes in Goor. Anne heeft er net een verhuizing op zitten, naast haar baan bij een bank werkt ze ook nog als Freelance fotograaf. Oh…en ze heeft ook nog een eigen blog, Annezegt. Dat er de laatste tijd nog niet zoveel tijd voor het gastbloggen is geweest lijkt me niet gek, de komende tijd zullen we ongetwijfeld meer van Anne horen! Dit is haar meest gelezen blog: De helft van mij.

Anne Tuinte gastblogger

Anne!

 

Manon
Manon is mijn collega. We werken samen bij Activity International, een reisorganisatie voor werk- en reisvakanties in Enschede. Manon woont met haar vriend en dochter van 3 in Denekamp. Ze is zwanger van haar tweede kindje. Omdat Manon en van schrijven houdt en ook nog eens van reizen en toffe dingen doen heb ik haar gevraagd om een van de vaste gastbloggers te worden. Met dochter Danique is ze inmiddels in Canada en Maleisie geweest. De volgende reis wordt -as we speak- gepland. Ze heeft geen eigen blog. De blogs die Manon voor Vettt heeft geschreven vind je hier: Gastblogs van Manon.

Manon

Manon met haar gezin in Kuala Lumpur

Floortje
Floortje reageerde ook op de oproep over mijn zoektocht naar gastbloggers. We maakten kennis bij haar op het werk, zo kwam ik voor het eerst in een praktijk voor plastische chirurgie terecht. Floortje runt samen met haar vriend Zipper Clinics, een kliniek voor plastische chirurgie in Enschede en sinds kort ook in Hengelo. Ze is moeder van een meisje en een jongen (7 en 10 jaar) en woont in Almelo. Als ze samen met haar vriend is telt hun samengestelde gezin 7 leden + een hond. Gezellige bende dus! Floortje heeft geen eigen blog, haar blogs voor Vettt vind je hier: Gastblogs van Floortje.

Floortje

Met z’n allen!

Gastblogger worden?

Lijkt het je ook wel wat om gastblogger te worden op Vettt? Op dit moment gaat het even niet lukken om nieuwe gastbloggers aan het team toe te voegen, maar de kans is groot dat dat in de loop van 2016 wel gaat gebeuren. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je hier in ieder geval van op de hoogte: aanmelden nieuwsbrief.

 

Op zoek naar uitjes voor de zomervakantie?

Klik hier voor meer dan 40 tips en uitjes voor jouw zomervakantie in Twente.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
1 Comment
  • Rosie
    december 17, 2015

    ZO leuk om te zien dat er toch best veel mensen in Twente bloggen! 😀 Makes me happy! Ben heel erg benieuwd naar alle nieuwe artikeltjes, veel plezier allemaal!

    XXX