Kindvriendelijk uit eten: Familierestaurant De Troubadour in Tubbergen

Uit eten met kinderen… Wij doen het graag maar het liefst wel op een plek waar onze koters zich vermaken en waar zowel zij als wij lekker kunnen eten. Een tijdje terug ontdekten we Troubadour. Dit ontzettend fijne familie restaurant ligt in Tubbergen en staat garant voor een heerlijke, en ook niet onbelangrijk, ontspannen maaltijd voor ouders EN kinderen!

De menukaart

Op de kaart van de Troubadour vind je per seizoen wisselende gerechten. Er is een ruime keuze in vlees, vis, vegetarisch en de gerechten worden geserveerd met aardappels, frietjes, rauwkorst en warme groenten. Wanneer er behoefte is aan meer side orders kan dat, ik hou dr van! Voor kinderen staan er heerlijke pannenkoeken op maar ook patat, snacks en een bordje pasta (jeuj!) ontbreken niet.

Naast de gewone menukaart kun je bij familierestaurant de Troubadour ook terecht voor buffetten, een barbecue en een brunch. Zelfs meeneemmenu’s behoren tot de mogelijkheden!

Kindvriendelijk uit eten: Klimmen, klauteren en spelen

Terwijl wij genoten van een heerlijke maaltijd genoten Bink en Charlie van alles wat de Troubadour nog meer te bieden heeft. Hartje zomer zit je fijn op het overdekte terras waar je goed uitzicht hebt op de enorme speeltuin met allerlei speeltoestellen. Het is er goed vertoeven voor alle leeftijden, ook de kleintjes kunnen hun hart ophalen in de enorm grote zandbak waar de speeltoestellen in staan.

Als het weer wat minder is kunnen de kinderen zich uitleven in de binnenspeeltuin. Klimmen en klauteren tussen de gerechten door om weer wat plek te maken voor het toetje! Terwijl wij afsloten met een kopje koffie zochten Bink en Charlie een ijsje uit de vriezer van de camping receptie die bij het restaurant zit. Met een volle buik en zeer tevreden weer richting huis.

kindvriendelijk uit eten

Nog veel meer te bieden

Familierestaurant Troubadour staat inmiddels in onze top tien kindvriendelijke restaurants. Benieuwd wat het restaurant naast een goed kaart nog meer te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje op de site www.restauranttroubadour.nl

Kindvriendelijk uit eten

 

Over Susan

Meer blogs van Susan lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.