In de meivakantie naar Plopsa! + WIN TICKETS

We zijn de afgelopen maand al flink verwend met het heerlijke lentezonnetje, dus wij kijken erg graag uit naar de meivakantie in Twente! Alhoewel, als je een beetje pech hebt, zul je je kids twee weken moeten vermaken ;-). Maar daar hebben we iets op gevonden, naast natuurlijk naar het Vettt Bengelfestijn te gaan. Want Kabouter Klus komt naar Plopsa Indoor Coevorden tijdens de ‘Meivakantie met Klus’! Dus vier de meivakantie bij Plopsa!

Kabouter Klus, de gekste en handigste kabouter van de Lage Landen, komt tijdens de meivakantie van 27 april tot en met 5 mei Plopsa Indoor Coevorden op stelten zetten. Hij staat te popelen om jou te ontmoeten en samen met jou te dansen in de kleurrijke confettiregen in het mooiste indoorpark van Nederland!

Meivakantie bij Plopsa

Wat valt er allemaal te beleven tijdens de meivakantie met Klus?

  • Samen met Kabouter Klus beleven alle Ploppertjes een superleuk avontuur tijdens de gratis liveshow.
  • Bezoekers ontmoeten hun favoriete Plopsa-helden tijdens Meet & Greets.
  • Om de dag feestelijk af te sluiten, dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen.
  • Uiteraard kunnen bezoekers zich steeds uitleven op de talrijke binnen- en buitenattracties.

Nog veel meer…

Er is naast de ‘Meivakantie met Klus’ nog veel meer te ontdekken en spelen bij Plopsa Indoor. Er zijn haast teveel indoor maar natuurlijk ook outdoor attracties. De Scheve Schuit, botsauto’s, bootjes, klimberg, een dierenweide (aawww) en een coole achtbaan. Ook draait er een theatershow van Bumba. Gaaf voor die kleintjes om hun favo tv-personage in het echt te zien. Lees trouwens ook de review van Yvette over Plopsa Indoor Coevorden.

Kans maken op 2 tickets voor Plopsa Indoor Coevorden?–winactie verlopen

Ben jij nou ook enthousiast over Plopsa Indoor? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen namelijk twee entreekaarten verloten voor Plopsaland Indoor Coevorden. Kans maken? Laat op Facebook of Instagram weten in een reactie weten waarom jij deze tickets wilt winnen en tag iemand die er ook blij van wordt! De winnaar is Elisa Bloch Janssen, ze is op de hoogte gesteld.

Meer informatie over het pretpark vind je op de website van Plopsaland Coevorden.

Over Karen

Meer blogs van Karen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.