Meester in pannenkoeken; Mister Pancake in Enschede

Afgelopen zaterdag stapten we, aan het einde van de middag in ons zomerse outfit, op de fiets. Ik had een reservering gemaakt bij Mister Pancake en had bedacht dat het leuk zou zijn om er op de fiets naartoe te gaan. Ravi is gek op fietsen en daarbij is het super dichtbij, nog geen kwartier fietsen vanaf ons huis. We namen een kleine omweg en maakten er een mini-fietstochtje van. Bij Mister Pancake streken Bram en ik neer op het terras en de jongens doken meteen de nieuwe buitenspeeltuin in. Dat was echt genieten moet ik zeggen. Even tijd om in alle rust samen bij te kletsen. Met een wijntje, biertje én met gesmolten kaas overgoten nacho’s erbij. Die we snel opaten, zonder dat de jongens het zagen ?.

Mister Pancake in Enschede

Mister Pancake is gevestigd in een prachtige kerk van het voormalige klooster Dolphia. Hierdoor heeft het pannenkoekenhuis echt een zéér authentieke uitstraling. Kinderen maakt dit natuurlijk geen drol uit, maar ik was onder de indruk!

Mister pancake Pannenkoeken Enschede

Kijk hoe mooi het eruit ziet bij Mister Pancake.

Voor kinderen hebben ze een spiksplinternieuwe buitenspeeltuin met houten speeltoestellen. Binnen is er een gezellige speelhoek ingericht. Ook leuk is dat je je kinderfeestje kunt vieren bij Mister Pancake. Je mag dan samen met de kok je eigen pannenkoek bakken. Je kunt zelfs met een luxe huifkar door het Aamsveen zag ik op de website.

Mister pancake Pannenkoeken Enschede

De nieuwe buitenspeeltuin is goedgekeurd!

Buiten staat een superleuk karretje. Dit karretje, waarin de lekkerste pannenkoeken gebakken kunnen worden, kun je huren en op locatie neerzetten. Maar je kunt ook bij Mister Pancake terecht voor feesten en partijen, zoals een verjaardag, trouwerij of jubileum.

Heb je zin in pannenkoeken, maar geen zin om ze zelf te bakken? Dan kun je de lekkerste pannenkoeken ook afhalen en zelfs thuis laten bezorgen.

Hoe vonden wij het bij Mister Pancake?

Als je mijn kinderen vraagt wat ze willen eten is het altijd patat of pannenkoeken. Maar omdat we niet elke dag patat en pannenkoeken kunnen eten (zo saai en erg ongezond ook), eten wij ook wel eens wat anders. En dat anders vind ik altijd lastig, want wat voor een anders dan? Gelukkig komt er binnenkort elke maand een lekker, snel, handig en gezond doordeweeks-recept op Vettt. Ik kan niet wachten…

Maar toch aten wij deze avond pannenkoeken. Jammie! We hebben een heerlijke namiddag gehad. Het weer was top en de kinderen hebben zich ontzettend vermaakt. Het eten was lekker, de bediening aardig en het ziet er allemaal prachtig en authentiek uit.

De jongens kozen een pannenkoek die ze zelf mochten versieren. Met Smarties, snoepjes en Oreo koekjes. Ik deelde 2 aardappelpannenkoeken en een Poire pannenkoek met Bram. De jongens mochten zelf een toetje maken, wat ze natuurlijk helemaal het einde vonden. Ze kwamen dan ook terug aan tafel met een enorme suikerbom. Loslaten….

Mister pancake Pannenkoeken Enschede

Hoe leuk, Ravi en Bodhi mochten zelf een toetje maken bij Mister Pancke.

Fijn is dat ze ook rekening houden met dieetwensen. Ze hebben namelijk gluten-, lactose- en suikervrije pannenkoeken.

Na het eten pakten we de fiets en maakten we weer een mini-fietstochtje terug naar huis. Even de suiker uit het lichaam fietsen ?.

Winactie: we mogen een VETTT-lezer blij maken met gratis pannenkoeken!

Hoe tof is dit? We mogen een VETTT-lezer blij maken met gratis pannenkoeken bij Mister Pancake. Je kunt voor jouw gezin pannenkoeken winnen (max. 4 kinderen en max. 2 volwassenen). De drankjes zijn dan niet inbegrepen. Wat je moet doen?

  • Like de Facebook pagina van Mister Pancake
  • Like het bericht over Mr. Pancake op Facebook
  • Laat in een comment op Facebook weten met wie je wilt komen eten!

Heel veel succes, de winnaar wordt op maandag 6 mei bekend gemaakt!

Wil je meer informatie, ga dan naar de website van Mister Pancake. En hier kun je meteen je pannenkoeken online bestellen. 

Mister pancake Pannenkoeken Enschede

Mister Pancake Pannenkoeken Enschede

Over Maryke

Meer blogs van Maryke lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.