Nieuw: Kids Club in de binnenstad van Enschede

De initiatiefnemers, Valerie en Claudia, van de Twentenannies openen de plek waar heel veel ouders blij van gaan worden: De Kids Club! Het gaat dé plek worden waar kinderen lol hebben, knutselen en spelen en waar ze vooral met plezier naartoe gaan. En jij? Jij kunt even een boodschap doen, of even lunchen met een vriend(in). 

De Kids Club in de Haverstraatpassage Enschede

Het pand naast De Broodbode in de binnenstad, Haverstraatpassage 66,  wordt vanaf 17 november omgetoverd tot een speciale club voor kinderen. De Kids Club is er voor (zindelijke) kinderen vanaf 3 jaar. Ouders kunnen de kinderen maximaal 2,5 uur brengen en je rekent per half uur af. De kosten voor een half uur opvang bedragen 2,50 Euro. In de Kids Club kunnen kinderen knutselen en spelen onder begeleiding van de Twentenannies.

Kids club

Opening tijdens het weekend van de intocht

Tijdens het weekend van de Sinterklaasintocht wordt de Kids Club geopend. Op zaterdag 17 november kunnen kinderen gratis warme chocomelk ophalen en na de intocht kunnen ze met de Twentenannies een schoentje komen knutselen. De schoen kunnen ze gelijk een mooie plek geven in het nieuwe pand van de Kids Club. En wie weet, komt Sint nog langs…

Tijdens de opening betaal je 1,50 Euro voor het knutselen. De kinderen zijn met het schoentje ongeveer een half uurtje bezig. Zo kun je op een laagdrempelige manier alvast kennis maken met De Twentenannies Kids Club en kijken of jouw kinderen enthousiast worden van dit nieuwe opvang concept in Enschede.

Kids club

De Twentenannies Pop-Up Kids Club

De Twentenannies Kids Club is gevestigd aan de Haverstraatpassage 66 in Enschede, naast de Broodbode. De Kids Club is vanaf 17 november tot en met het einde van dit jaar geopend. De Kids Club is geopend op de volgende openingstijden:

  • woensdagen van 12.30 uur tot 17.30 uur
  • donderdagen van 14.30 uur tot 17.30 uur
  • vrijdagen van 12.30 uur tot 17.30 uur
  •  zaterdagen van 10.30 uur tot 17.30 uur
  • zondagen van 12.30 uur tot 17.30 uur

Naast de reguliere openingstijden zullen er ook speciale themaochtenden georganiseerd worden, ook voor jongere kinderen. Hou de website en social media in de gaten voor updates.

Over de Twentenannies

Twentenannies is opgericht door Claudia en Valerie. Beide werkende moeders met een gezellig sociaal leven. Met hun bedrijf, de Twentenannies bieden ze flexibele en betrouwbare oppas voor gezinnen. Een oppas waar je een goed gevoel bij hebt en die jij met een gerust hart op jouw kinderen laat passen. Een oppas bij jou in de buurt, die bij jouw gezin past en eentje die vooral heel erg lief is voor de kinderen. En vanaf november bieden ze dus ook de Kids Club aan.

Vettt wenst de Twentenannies heel veel succes met dit mooie concept!

VETTT TIP: 15  november workshops babyhapjes maken.

Op 15 november organiseren we weer een mooie avond workshop voor alle ouders die meer willen leren over babyvoeding en de eerste hapjes. Voor meer informatie en tickets kijk je hier.

Over Danielle

Meer blogs van Danielle lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.