SUSHI BY ME

Door

Ik werk in de stad, tijdens een van mijn pauze rondjes een hele tijd terug zag ik tot mijn grote vreugde dat er zich een nieuw Sushi restaurant in Enschede gaat vestigen. Goed nieuws! Sushi by me, zou de naam worden. Ik wilde hiervan op de hoogte blijven, en ben Sushi by me maar gelijk op Facebook gaan volgen. Het bleek dat Sushi by me ook al een vestiging in Deventer heeft.

En dat volgen op Facebook bleek een goede zet, om de opening van de vestiging in Enschede te vieren verscheen er een winactie op Facebook. Je kon een etentje in de nieuwe vestiging winnen of een Sushi afhaal box. Uiteraard deed ik gelijk mee, ik reageerde, deelde en gaf de actie een dikke vette Like.

And the winner is….

Sushi by me

Yvette Bosch, that’s me! Ik had een etentje gewonnen bij de nieuwe vestiging van Sushi by me in Enschede. Yes! En toen kwam ik er gelijk weer achter hoe ontzettend blij je kunt worden van het winnen van een winactie. Dankbaar en met een lege maag ging ik samen met vriendje Maurice de Sushi testen en wij zijn fan. Het eten was heerlijk, de wijntjes smaakten goed en de bediening was vriendelijk en snel. Je kunt hier trouwens zelf op een tablet de bestelling doorgeven, ook erg handig.

Je vindt het restaurant op het Van Loenshoef, naast het Holland Casino. Het zit in het oude pand van Ami’s. Het restaurant heeft een hele relaxte en ietwat luxe uitstraling en je kunt er heerlijk ruim zitten. Ze werken met het All You can Eat principe, en je kunt er zowel dineren als lunchen. In het weekend betaal je bij Sushi by me €24,50 wanneer je ‘s avonds All you komt eaten. Doordeweeks betaal je 22,50. €Afhaal is trouwens ook mogelijk, op de website van Sushi by me vind je meer informatie over Sushi by Me Enschede.

Ben je ook Sushi fan? Ik ben benieuwd naar jouw tips, laat ze gerust hieronder achter.

 

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.