Vettt nieuwtje: vettt goes festival!

Door

Er kwam deze week zo iets leuks op mijn pad. Iets waar je gewoon geen ‘nee’  tegen kunt zeggen, iets waar je een instant ‘blij’ momentje van krijgt. Ik ben gevraagd om een VETTT Kids area te verzorgen op een festival. Hoe vet is dat!? En het ligt wel helemaal in mijn straatje, want ik ben zelf ook groot fan van een festivalletje op zijn tijd.

VETTTE Area!

Yes, een VETTT Kids Area. Een gedeelte op een festival speciaal voor de jongste bezoekers. En je ziet het steeds vaker,  festivals waar je je kinderen mee naartoe kunt nemen.  Zo hebben ze op de Zwarte Cross al jaren een Blagenparadijs en ITGWO op Vlieland heeft een heus kinderprogramma. Ook wel leuk voor de kinderen (en dus de ouders) dat er wat voor de allerkleinste party-machers georganiseerd wordt! Helaas kan ik nu nog niet zeggen om welk festival het gaat (wel dat het gratis is!), maar meer info volgt snel. En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.

Wat mag niet ontbreken?

Ik ben heel benieuwd wat jullie graag in de VETTTE Kids Area terug zouden zijn. Wat mag er volgens jou echt niet ontbreken? Laat gerust hieronder een berichtje achter of deel het met me op Facebook.

Dansen bij de Rollende keukens

 

Op de hoogte blijven?

Binnenkort zal er meer bekend worden over het festival, waar en wanneer het plaats gaat vinden. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de VETTTE Nieuwsbrief.

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
2 Comments
 • kim mulder
  maart 18, 2015

  een ruimte waar ze creatieve activiteiten organiseren voor de kids. met dans, schilderen, knutselen. Het zou toch super zijn als ze dit gaan doen, dit is echt iets wat ik mis op festivals hier in de buurt. Zo kan je kind ook zien en beleven waar je mee bezig bent, en ze kan een beetje proeven van het festivalleven.

  • Vettt.nl
   maart 18, 2015

   Thanks Kim :-)!