Een Macramé hanger maken, iedereen kan het!

Tijdens een teamworkshop voor de Vettt-bloggers werd Martine van Kijk & Doe uitgenodigd voor een workshop Macramé hanger maken. Kijk & Doe heb je misschien wel eens voorbij zien komen via onze socials. Martine van Kijk & Doe verzorgt in Almelo DIY workshops voor kinderen en volwassenen. Tijd voor het Vettt team om eens kennis te maken én zelf aan de slag te gaan tijdens een leuke en gezellige workshop!

Macramé hanger voor planten

Voor de bloggers van Vettt werd er op een doodnormale woensdagavond een DIY-workshop georganiseerd. En ik kan je zeggen: wat een heerlijke breek-de-week verfrissing!

Het idee was in eerste instantie om in duo’s een kinderknutsel te maken, zodat we hierover een leuk blog konden schrijven. Maar eerlijk, kinderknutsels zijn voor kinderen. Die doen we wel samen een keer met onze kinderen tijdens een Kijk & Doe workshop. Dus hoe tof was het dat Martine met ons meedacht en we toch over zijn gegaan op het DIY’en van een eigengemaakt macramé hangertje! Win-win! Want zo hadden we als bloggers een gezellige team-avond én hebben we allemaal iets leuks gemaakt voor thuis. Martine doet dit trouwens vaker, dus zoek je een leuke invulling voor een avond met vriendinnen, een vrijgezellenfeest of iets met collega’s. Martine regelt het!

Workshop voor Crea Bea’s

De tafel lag vol met verschillende kleuren macramé touwtjes, kralen, ringen en knooptechnieken. We konden naar hartenlust pakken en doen wat we wilden met onze macramé plantenhanger. Zo leuk om te zien hoe ieder haar eigen creatieve ei hierin kwijt kan. Er ontstonden de mooiste creaties met allemaal leuke kleuren touwtjes en kraaltjes. En hoe serieus we soms ook bezig waren met de knooptechnieken, we hadden ook veel lol samen. Gezellig bezig zijn, kletsen en samen afsluiten met een wijntje. Wie wil dat nou niet? 😉

Over Kijk & Doe

Het Vettt team maakte een ‘knutsel’ uit het Volwassen Atelier, maar Kijk & Doe heeft zoveel meer te bieden dan dat. Natuurlijk zijn er de knutsel ateliers voor kinderen. Voor elke leeftijd biedt ze wel een workshop aan waar kinderen worden geprikkeld te werken met veel verschillende knutselmaterialen. Maar naast de workshops kun je er ook terecht voor een slijmfeestje of Action painting. Vet cool voor een kinderfeestje! En ook met je familie maak je in een speciale workshop jullie eigen kunstwerk, uniek!

Kortom, bij Kijk & Doe is er ontzettend veel te kijken en te doen. Martine is een ontzettend enthousiast persoon die alles rustig uitlegt en het ons gezellig maakte. Wij hebben een top avond gehad en volgens mij is iedereen van plan nóg een workshop bij Martine te volgen, maar dit keer zonder wijn en met kinderen 😉

Het resultaat!

Over Karen

Meer blogs van Karen lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.