De leukste goedkope schoencadeaus voor meisjes

Ik weet uit ervaring, een goede voorbereiding is het halve werk. Maar elk jaar tuien ik er weer in en moet ik op de dag van de intocht de schoencadeaus nog scoren. Voor jullie, maar stiekem ook een beetje voor mijzelf heb ik hier alvast leuke goedkope schoencadeaus opgezocht. 

Goedkope schoencadeaus, mijn persoonlijke favorieten!

Ik maak het mezelf dit jaar gemakkelijk, ik heb een lijstje gemaakt en alles is bij de HEMA te koop. Of te bestellen, nog handiger! Omdat ik 2 meiden heb (2 en 7 jaar) zijn het allemaal goedkope schoencadeaus voor meisjes geworden. En als je dan toch bezig bent dan bestel je er gelijk een voorraadje pepernoten en chocoladeletters bij! Bij ons mogen ze de schoen op zaterdag zetten, dat betekent dus dat ik 2 x 3 cadeautjes nodig heb..

#1 Regenboog touw

Deze kan je vast nog van vroeger, hij is hier weer helemaal hot. De Stringz, maar Hema heeft er dus ook een eigen variant op, regenboogtouw genoemd. Voor 2,50 bestel je hem, en maakt je kind de mooiste creaties. De kop- en schotel, luchtballon & many more. Een heel leuk schoencadeautje waar mijn dochter van 7 helemaal fan van is.

Schoencadeaus voor meisjes

Schoencadeaus voor meisjes

 

#2 Superlange krasposter

Deze zat hier vorig jaar in de schoen en daar zijn ze samen heerlijk druk mee geweest. Het is een hele lange krasposter.

Goedkope schoencadeautjes

#3 Nuttig cadeau: sloffen

Okay, het is wel een nuttig schoencadeau. Een soort van noodzakelijk cadeau verstopt in een schoen, maar hoe leuk is het als ze lekker kunnen Twinnen hun slofjes? En nog fijner, warme voetjes hebben als ze ‘s ochtends checken of er wat in de schoen zit..

Goedkope schoencadeautjes

#4 Sinterklaas raamstickers

Okay, je krijgt er wat vieze ramen van met al die vingertjes die stickers plakken en er weer afhalen. Maar de ramen worden er wel heel vrolijk van. En jouw kinderen halen zo het Sinterklaas-thema lekker in huis. Ik vind ze tof als schoencadeau.

Goedkope schoencadeautjes

#5 Magisch kleurboek

Er wordt wat vanaf getekend hier in huis, zowel Pippa als Coco zijn gek op tekenen en kleuren. Dit magische kleurboek is vanaf 3 jaar geschikt, Coco is bijna 3 en ik denk dat ze het (net als Pippa) echt leuk gaat vinden. Op het lijstje dus voor de schoencadeau’s!

Goedkope schoencadeautjes

#6 Transparante klei met glitters

Volgens mij zijn alle meiden van een jaar of 6/7 dol op klei met glittes. Deze transparante klei met glitters koop je voor 1,50 Euro.

Goedkope schoencadeautjes

 

En er is nog zoveel meer leuks aan goedkope schoencadeaus te vinden! Als je dan lekker bezig bent, zorg dan dat je gelijk genoeg chocoladeletters, chocolademunten en pepernoten op voorraad hebt. Ik vis nog wel eens naast het net als ik weer eens last-minute mijn Sinterklaas inkopen doe :-).

Nog meer leuks om te lezen voor Sinterklaas

We schreven al eerder over één van mijn favoriete feesten :-).

VETTT Ouder-Kind Sinterklaas workshops

Op zaterdag 24 november geeft Vettt in samenwerking met Studio Live & Creatief Atelier Kijk en Doe twee Ouder-Kind Sinterklaas workshops. Klik hier voor meer informatie en tickets:

Sinterklaas workshop

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.