De leukste goedkope schoencadeaus voor meisjes

Ik weet uit ervaring, een goede voorbereiding is het halve werk. Maar elk jaar tuin ik er weer in en moet ik op de dag van de intocht de schoencadeaus nog scoren. Voor jullie, maar stiekem ook een beetje voor mijzelf heb ik hier alvast leuke goedkope schoencadeaus opgezocht.

Goedkope schoencadeaus, mijn persoonlijke favorieten!

Ik maak het mezelf dit jaar gemakkelijk, ik heb een lijstje gemaakt en alles is bij de HEMA te koop. Of te bestellen, nog handiger! Omdat ik 2 meiden heb zijn het allemaal goedkope schoencadeaus voor meisjes geworden. En als je dan toch bezig bent dan bestel je er gelijk een voorraadje pepernoten en chocoladeletters bij! Bij ons mogen ze de schoen op zaterdag zetten, dat betekent dus dat ik 2 x 3 cadeautjes nodig heb..

#1 Jip en Janneke kwartetspel

Kwartetten is altijd leuk en voor alle leeftijden. Jip en Janneke kent iedereen dus deze combi is natuurlijk ideaal. Het Jip en Janneke kwartetspel koop je voor €3.

schoencadeau voor meisjes

#2 Knutselemmer

Ik zie het wel voor me: ze vinden de knutselemmer in de schoen en ze beginnen gelijk. Een hele zondag heerlijk aan tafel knutselen. Ik weet dat de werkelijkheid eigenlijk altijd anders is, maar gewoon blijven proberen :-). De knutselemmer is te koop €5,-. 

Goedkope schoencadeau's

#3 Glitterstiften

Hier in huis is het altijd een hit: glitterstiften. Je kunt er heel fijn mee werken en de kleuren zijn prachtig!

Goedkope schoencadeau's

#4 Sinterklaas raamstickers

Okay, je krijgt er wat vieze ramen van met al die vingertjes die stickers plakken en er weer afhalen. Maar de ramen worden er wel heel vrolijk van. En jouw kinderen halen zo het Sinterklaas-thema lekker in huis. Ik vind ze tof als schoencadeau.

Goedkope schoencadeau's

#5 Krokodillenspel

Een leuk spel, te spelen voor kinderen vanaf 3 jaar. Je drukt om de beurt een tand van de krokodil naar beneden. Als je op een tand drukt en het is zijn zere tand, dan bijt hij. Je verliest als hij bijt, maar als jij de enige speler bent die niet gebeten wordt heb je gewonnen.Het krokodillenspel kost €5.

Goedkope schoencadeau's

#6 Naamarmbandjes maken

In deze set zit alles om je eigen naamarmbandje te maken. Te koop bij de HEMA voor €3,-

Goedkope schoencadeau's

En er is nog zoveel meer leuks aan goedkope schoencadeaus te vinden! Als je dan lekker bezig bent, zorg dan dat je gelijk genoeg chocoladeletters, chocolademunten en pepernoten op voorraad hebt. Ik vis nog wel eens naast het net als ik weer eens last-minute mijn Sinterklaas inkopen doe :-).

Nog meer leuks om te lezen voor Sinterklaas

We schreven al eerder over één van mijn favoriete feesten :-).

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.