Leuke tip: de NS Spoordeelwinkel

Ik heb een leuke tip voor jullie! Namelijk de Spoordeelwinkel. Op de deze website van de NS vind je megaveel leuke uitjes, allemaal in combinatie met een treinkaartje uiteraard. Zelf vind ik het altijd erg relaxt om met de trein te gaan en voor kinderen is het helemaal een feestje!

Hoe werkt de spoordeelwinkel

De uitjes zelf worden ongeveer om de maand ververst en zo heb je telkens weer nieuwe plekken om te ontdekken. Je kunt elke maand kiezen uit wel 25 verschillende uitjes. Het werkt erg makkelijk, je bestelt een uitje en krijgt je toegangskaarten plus vervoersbewijzen gewoon per e-mail. Even afdrukken en klaar ben je!

Uitjes

Op dit moment kun je bijvoorbeeld met je kinderen naar de Apenheul, Sea Life Scheveningen, Ripleys Believe It or Not in Amsterdam of Dierenpark Amersfoort. Mocht je iets cultureels willen, dan kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Groningermuseum of het theater.

Wat ook leuk is, is dat ze veel tickets voor stedentrips in Nederland hebben vaak in combinatie met iets lekkers (denk aan een gebakje met koffie of een smakelijke lunch). Altijd gezellig om bijvoorbeeld een keer met je dochter of vriendin in een andere stad te winkelen.

Daarnaast zijn er ook leuke uitjes met familie of vrienden, zoals een fietstocht door Zandvoort of lekker uitwaaien in Scheveningen.

Overnachtingen

Waar wij veelvuldig gebruik van maken zijn de hotelovernachtingen van de Spoordeelwinkel. Vaak kost een kaartje € 49,00 per persoon en daarvoor heb je dus de treinreis heen, hotelovernachting, ontbijt en de treinreis terug. Tot een jaar of twee kan je kleintje gratis mee. De meeste hotels beschikken over een kinderbedje. Ideaal!

Handig voor op vakantie

Overnachten via de Spoordeelwinkel is ook erg makkelijk als je vanaf Schiphol moet vliegen en een vroege vlucht hebt. Je bent dan al in Amsterdam en hoeft je niet druk te maken of je in de file komt te staan. Scheelt een hoop stress kan ik je vertellen. Daarbij kan je de dag voor vertrek nog genieten van een dagje Amsterdam, dus je vakantie begint gewoon al een dag eerder!

(p.s. Je kunt de treinkaartjes voor je terugreis gebruiken wanneer je wilt. Het is dus niet zo dat je deze alleen voor de dag na je overnachting kunt gebruiken).

Extra info

De kaartjes van de Spoordeelwinkel zijn een stuk goedkoper dan wanneer je los een kaartje koopt bij NS. Dus mocht je nog een dagje op pad willen binnenkort neem dan zeker even een kijkje op hun website : www.spoordeelwinkel.nl

Over Daphne

Meer blogs van Daphne lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.