Makkelijke peutertraktatie die supertof is!

Kennen jullie dat? Je hebt eigenlijk überhaupt geen tijd en bent ook niet echt een keukenprinses. Maar toch wil je een ‘pinterestwaardige’ traktatie voor je jarige dochter. Ze wordt tenslotte 2 en dat moet gevierd worden op de opvang. Ik ging op zoek naar een makkelijke peutertraktatie.

Traktatie paniek!

Niki was op een maandag jarig, dat betekende dat zij die vrijdag ervoor al moest trakteren. Dat besef kwam bij mij pas 3 dagen daarvoor. PANIEK! Hoe ga ik iets leuks maar toch makkelijks maken terwijl ik ook nog gewoon moet werken. Na een paar clicks op Google en Pinterest kwam ik deze te leuke jungle diertjes tegen met een pakje rozijnen op hun rug.

Makkelijke peutertraktatie

Wat heb je nodig voor deze makkelijke peutertraktatie?

Op verschillende blogs las ik dat Action ooit zakken jungle diertjes in hun assortiment had voor een klein prijsje. Helaas was dat nu niet meer het geval. Vol goede hoop dan maar naar de ToyChamp. Daar trof ik gelukkig rekken vol jungledieren!  Ik nam twee zakken met diertjes mee. Een zak met zes dieren was 5,99. Bij de Hema kocht ik inpakpapier, een rolletje touw, papieren labels en natuurlijk rozijntjes. Zelf had ik nog een handig stempelsetje, ooit ook van de Hema geloof ik.

Makkelijke peutertraktatie

Je moet een beetje de handigheid krijgen in het vastbinden van de pakjes op de rug van de dieren, maar als je het eenmaal een beetje door hebt ben je zo klaar met het maken van de traktaties. Niki vond ze zelf prachtig en de kindjes op de opvang waren ook enthousiast.  Ik denk dat ik voor deze makkelijke peutertraktatie nog geen € 1,50 kwijt was.

Over Loes

Meer blogs van Loes lezen? Kijk dan even hier!

Comments are closed.