We did it: Reizen met kind

Door

Hoe was dat nou, reizen met kind?

Jahoor, afgelopen woensdag ochtend verlieten we awesome Asia. Het is voorbij, die mooie heerlijk en lange vakantie.

Reizen: niks moet, alles mag

Zucht…2 maanden geen boodschappen doen, geen wasjes draaien, niet schoonmaken, geen telefoon die afgaat, niet koken, geen afwasmachine in- en uitpakken. Twee maanden gewoon geen reet gedaan. Oh…behalve dan af en toe de backpack in- en weer uitpakken, de was naar de wasserette brengen en weer ophalen, achterop een scootertje zitten, bedenken naar welke mooie plekken je vervolgens wilt gaan, heel hard nadenken over welke fruitshake je dit keer zal bestellen en vooral heel veel genieten.

Verre reis met kind

Heel hard chillen op de scooter 🙂

 

VETTT stil

Tussen het scooterrijden en strandhangen door was er weinig tijd voor VETTT. Het was VETTT stil. Voor vertrek had ik toch serieus gedacht dat ik het heel leuk zou vinden om regelmatig wat te schrijven en te posten. Maar met vaak traag wifi en vooral alle veels te leuke afleiding in de buurt liep dat plan wat minder soepel dan van tevoren verwacht. Wel heb ik van onder die wuivende palmbomen veel nagedacht en ideetjes opgedaan waar jullie op vettt.nl veel van terug gaan zien.

Toen ik het idee voor een blog ruim een jaar geleden in mijn hoofd had, had ik naast heel veel ideeën ook ontzettend veel redenen om niet te beginnen. Ik had nog geen naam, geen blog ervaring, later was de lay-out nog niet klaar, ik had nog geen logo en ik vond het doodeng om mijn eigen blog te hebben. Je kent het misschien wel :-). Duizenden redenen om het uit te stellen. Na een avondje brainstormen had ik een naam (thanks Maurice en Lee) en weer een excuus minder. Ik nam me voor om maar gewoon te beginnen. En dat was het beste wat ik kon doen.

Vettt reis met kinderen

 

VETTTE plannen

Inmiddels heb ik heel veel leuke mensen ontmoet dankzij VETTT, zowel in real-life als via andere blogs en instagram. En ik ontwikkel mezelf op nieuwe vlakken zoals SEO, Photoshop, Fotografie, webteksten schrijven, lay-out en styling en ga nog maar even door. Daarnaast ben ik bezig met een nieuwe blogtemplate, het zal er allemaal wat strakker en rustiger uit gaan zien. En ook de categorieën gaan wat veranderen. Zo ga ik een categorie ’travel’ toevoegen :-). Verder heb ik allerlei nieuwe leuke ideeën waar ik ontzettend happy van wordt en die ik wil op gaan pakken. Natuurlijk is het wel druk met ook nog een superleuke baan, een fijn gezin en een redelijk druk sociaal leven. Maar als je de dingen doet waar je blij van wordt dan geeft dat je ook weer zoveel energie.

 

Aan de slag!

Nu is het tijd om met alle ideetjes die ik tijdens dat hele harde chillen op heb gedaan ook echt aan de slag te gaan. Vandaag nog even genieten van de allerlaatste vakantiedag en morgen vol nieuwe energie weer lekker naar het werk, fijn met VETTT aan de slag en misschien wel naar de sportschool. Op vakantie maak ik altijd sportschool plannen, volgens mij hebben meer mensen last van die ‘aandoening’ :-).

 

Liefs,
Yvette

 

Over Yvette

Meer blogs van Yvette lezen? Kijk dan even hier!
6 Comments
 • Judith
  februari 1, 2015

  Wauw Yvette! Jullie zijn terug, jammer…want ik heb genoten van jullie Azië verhalen en foto’s. Goed gedaan hoor! Gewoon doen dus…die ga ik onthouden en het liefst natuurlijk uitvoeren! Maar ik lees het al…hoef niet te treuren, want kan je gewoon weer volgens op Vettt.nl Jeujjj! Wat plaats je leuke ideeën. Top! X

  • Vettt.nl
   februari 2, 2015

   Heel jammer inderdaad :-), zou zo weer terug gaan! Thanks voor je lieve woorden en idd, plannetje maken en gewoon doen 🙂 XX

 • Anne-Marie
  februari 3, 2015

  Woehoe! Meer toffe ontwikkelingen! Kijk ernaar uit, zet ‘m op meid!

  • Vettt.nl
   februari 4, 2015

   Ik ook, haha 🙂

 • Tikva
  februari 10, 2015

  Welkom thuis!, nou veel succes met weer wennen aan de Nederlandse kou en alle verplichtingen. Ben super benieuwd naar jullie hele reis. Zou je het misschien leuk vinden om mee te doen aan een interview voor gezinopreis.nl?

  • Vettt.nl
   februari 10, 2015

   Ik zit er al weer helemaal in :-), maar gelukkig werk ik in de reisbranche (Activity International) dus ik blijf er nog even lekker ‘in’ zitten! Leuk een interview, je mag me er wel even over mailen: info[at]vettt.nl.